Znate li što sve pokriva vaša polica autoosiguranja?

Autor: Sponzorirani članak , 21. travanj 2016. u 09:02
Foto: Foto press

Uz policu autoosiguranja možete dobiti i dodatne pogodnosti.

Rezultati istraživanja koje je provela udruga „Sigurnost u prometu“ govore u prilog tome kako je Hrvatska po pitanju sigurnosti u prometu među najnesigurnijim zemljama u Europi. Samo je tijekom 2015. godine registrirano 32.531 prometnih nezgoda, što je 3.6 posto više nego 2014. godine.

Nekad nezgode i kvarove automobila nije moguće izbjeći, ali osiguranje vozila i putnika sigurno je nešto o čemu treba razmišljati unaprijed i na što se može utjecati. Uostalom, upravo vas osiguranje može zaštiti u trenucima kada je pomoć više nego potrebna, a i poštedjeti brojnih dodatnih problema i velikih izdataka. Iako mnogi misle da ne postoje osobite razlike između polica auto osiguranja, to nije točno, osobito ako se u obzir uzmu brojne pogodnosti koje uz policu možete dobiti.

JEDNO OSIGURANJE, BROJNE MOGUĆNOSTI

Primjerice, Croatijino Osiguranje od autoodgovornosti obavezno je osiguranje automobila koje karakterizira niz dodatnih mogućnosti za osiguranika, kao što su dodatna pokrića uz osnovno osiguranje te zadržavanje bonusa u slučaju da skrivite prometnu nesreću. Croatia osiguranje na sebe preuzima čak i moguće sudske troškove, a ujedno vam omogućava i brzu pomoć na cesti u slučaju kvara ili nezgode.

U prometnim nesrećama može doći i do teških ozljeda koje sa sobom nose i nemile posljedice, npr. dugotrajno liječenje i izostanak s posla, a sve je to obično praćeno i značajnim financijskim izdacima. Polica AO plus vozačima koji skrive prometnu nesreću osigurava novčanu naknadu za troškove odvjetnika u slučaju kaznenog postupka te novčanu naknadu za pretrpljene duševne boli. U trenucima kada je novac zadnje o čemu želite razmišljati, kada primjerice postoji potreba za dugotrajnim liječenjem, tu je i dodatno osiguranje od nezgode.

POMOĆ NA CESTI 24 SATA DNEVNO

Uz obavezno osiguranje od autoodgovornosti osiguranik na raspolaganju ima i opciju AO vuča, osiguranje koje pokriva troškove vuče i prijevoza automobila do najbliže radionice ili do mjesta prebivališta osiguranika, dok ćete osiguranjem od provale biti zaštićeni od posljedica provale u osigurani automobil i krađe osobnih stvari iz vozila.

Dodatnim opcijama koje su dostupne uz osiguranje od autoodgovornosti automobil možete osigurati i od šteta uzrokovanih tučom, osigurati možete i stakla, a zaštiti se možete i od štete uzrokovane sudarom sa životinjom. Ukoliko ste pak svojom krivnjom izazvali sudar s drugim vozilom, a uz osiguranje od autoodgovornosti imate aktiviranu i opciju Kasko DUO, šteta na vašem automobilu prestaje biti vaša briga.

Svoje osiguranje možete ugovoriti već danas putem internetske stranice www.crosig.hr, a više informacija doznajte besplatnim pozivom na broj 0800 1884.

New Report

Close