Za sve koji za svoje zdravlje žele samo jedno- najbolje!

Autor: Poslovni.hr , 09. listopad 2015. u 14:42
Foto: Press

Zdravlje duha i tijela svaka osoba osjeća na drugi način. Zato je važno ovisno o osobnim potrebama i fazama života odabrati osigurateljno pokriće prema svojoj mjeri.

Svjesni neprocjenjive vrijednosti zdravlja i u želji da na najbolji način pokrijemo potrebe klijenata, kreirali smo program Privatklasse. Merkur Privatklasse je rezultat dugogodišnjeg iskustva i tradicije na području privatne zdravstvene skrbi prvog austrijskog osiguratelja.                  

S Merkur Privatklasse omogućavamo nadoknadu troškova liječenja naših klijenata uz najkvalitetniju medicinsku skrb za brzo i uspješno ozdravljenje u slučaju bolesti. Prednost ovog programa je da možete izabrati privatnog liječnika ili Merkur ugovornog partnera- bez dugog čekanja. Liječiti se možete i alternativnom medicinom- homeopatija, akupunktura, kiropraktika. Osim toga, Merkur Privatklasse pokriva i troškove fizioterapije, masaže, psihoterapije, lijekova koji nisu na HZZO listi, troškove naočala, kontaktnih leća, ortopedskih pomagala i dr. Posebnost programa Privatklasse je mogućnost da na vrijeme dijagnosticirate Vaš zdravstveni problem kroz ekskluzivni besplatni sistematski pregled ego4you AKTIV kreiran prema visokim austrijskim standardima, te vježbanje u ugovornom fitness studiju- potpuno besplatno! Odaberite između 4 opcije programa onu koja najbolje odgovara Vašim potrebama za sigurnošću.

Komentirajte prvi

New Report

Close