Uživajte u čarima pripremanja slastica s Dolcelom!

Autor: Sponzorirani članak , 28. kolovoz 2014. u 11:18
Podravka

Kako bi vam maksimalno olakšala pripremu slastica, Dolcela nudi mnoštvo ideja i proizvoda koji će vaš pothvat učiniti uspješnim i zabavnim

Trenuci koje ćemo posvetiti pripremi slastica dragocjeno su trenuci kada se prepuštamo mašti, kreativnosti i užitku. Odabir recepta, proučavanje sastojaka, organiziranje radne površine i, naposljetku, sama priprema slastice pravi je mali pothvat u koji ulazimo s velikim očekivanjima. Hoće li slastica uspjeti, hoće li lijepo izgledati i biti ukusna, pitanja su koja si postavljaju i vrhunski poznavatelji slastica, kao i oni koji tek upoznaju čaroban svijet kolača, torti i deserata. Kako bi vam maksimalno olakšala pripremu slastica, Dolcela nudi mnoštvo ideja i proizvoda koji će vaš pothvat učiniti uspješnim i zabavnim.

Za slavlje malih trenutaka neka vam inspiracija budu neodoljivi Dolcela pudinzi! Od omiljenih klasika vanilije i čokolade do voćnih jagode i maline, osim za pripremu pudinga idealni su i za pripremu krema za kolače. A svi istinski obožavatelji puding deserata oduševit će Dolcela premium pudinzi, neodoljive kremaste poslastice u tri različita okusa: čokolada,  bourbon vanilija i nougat.

U slučaju da ste zaista u stisci s vremenom, idealno rješenje za vas su Dolcela mješavine za muffins i cupcakes. U samo pola sata na stolu ćete imati vesele kolačiće kojima nitko neće moći odoljeti. Izaberite varijantu koja vama odgovara, kombinirajte, kreirajte i uvijek iznenadite novim okusima i teksturama.

U ljetnim mjesecima male trenutke proslavite uz novi Dolcela Cheesecake i Chococake! Za njihovu pripremu ne trebate zagrijavati pećnicu jer se pripremaju bez pečenja! Novi proizvodi oduševit će sve ljubitelje laganih torti i kolača.

Male trenutke proslavite u društvu dragih osoba uz kolač ili tortu! U tome će vam inspiraciju pružiti Dolcela jer uz Dolcela Tiramisu, Kremu za kremšnite, Parfe kremu te Kreme za kolače vanilija i čokolada priprema kolača nikad nije bila jednostavnija, a rezultat  je uspješna  i neodoljiva slastica.

Za iznenadne goste, tu su Dolcela Šlag kreme, koje za svega par minuta postaju gotov desert, a također  mogu maštovito obogatiti kolač ili tortu. Kako šlag dolazi na kraju, tako i krajnji dojam fantazije ne bi bio potpun bez Dolcela šlag pjena kojima možete ukrasiti, torte, sladoled, voćne kupove i sve druge slastice po želji.       

Uživajte u čarima pripremanja slastica s Dolcelom!

 

New Report

Close