Tko kaže da ove godine nema spajanja za blagdane, Tele2 i evotv dokazuju da spajanja ima i ove godine

Autor: Sponzorirani članak , 07. prosinac 2016. u 10:20
Foto: foto press

Ova nam je godina malo nezgodna po pitanju spajanja za božićne blagdane jer nam, na našu veliku nesreću, svi blagdani padaju na nedjelju.

Tele2 i Hrvatska pošta pobrinuli su se da spajanja ipak ima – Tele2 pokućni internet s 50GB prometa i evotv s 3 buketa najgledanijih programa po posebnoj blagdanskoj cijeni zasigurno će ublažiti ovogodišnju kalendarsku neugodnost. Spajajmo i uštedimo!

U vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana očekivanja korisnika su najviša, a ovom su ih ponudom Tele2 u partnerstvu s Hrvatskom poštom zasigurno ispunili, spojivši dobro poznate usluge u jednu spojenu ponudu – Pokućni internet s 50GB i evotv s tri buketa najgledanijih programa po cijeni od samo 194 kune mjesečno. Osim što korisnici spajaju dvije dobro poznate usluge u jednu, oni pritom i značajno štede, čak 44,99kn svaki mjesec tijekom dvije godine.

Uslugu mogu dogovoriti i novi i postojeći Tele2 i evotv korisnici, a korištenje je moguće odmah nakon ugovaranja. Oba paketa su neovisna o lokaciji i korisnik ih koristi gdje i kada to želi, uređaje može instalirati potpuno samostalno, a poželi li usred trajanja ugovora promijeniti programe ili internet, to može učiniti bez ikakve naknade.

Kupnja obje usluge zasebno korisnika stoji više tako da ne preostaje drugo nego da i ove godine ipak nešto spojimo! Paket je dostupan na Tele2 prodajnim mjestima i u svim uredima Hrvatske pošte. 

New Report

Close