Sve što trebate znati o izradi investicijske studije/studije izvedivosti

Autor: Sponzorirani članak , 01. rujan 2014. u 09:01
Mirakul Edukacijski centar

Seminar je zamišljen kao kombinacija predavanja i praktičnog rada u kojem će polaznici, na temelju praktičnog primjera imati priliku analizirati projekt

Pri planiranju i izradi investicijskih projekata te metoda ocjena projekata vrlo je važno znati osnovne korake kako bi se olakšao proces. 18. i 19. rujna u organizaciji Mirakul Edukacijskog centra održat će se seminar 'Izrada investicijske studije/studije izvedivosti', koji će nastojati informirati polaznike o metodama i alatima za planiranje investicijskih projekata, analizu novčanih tokova projekta, ocjenu profitabilnosti projekata te donošenje investicijskih odluka o prihvatljivosti samog projekta od strane potencijalnih investitora. 
 

Cilj seminara je da polaznici obnove znanje o utjecaju prihoda, operativnih troškova i kapitalnih ulaganja na novčane tokove projekta, te o načinima analize financijske efikasnosti projekata. Posebna pažnja bit će posvećena metodama vrjednovanja i ocjeni uspješnosti projekta te ključnim elementima pripreme zahtjeva za pronalaženjem izvora financijskih sredstava.
 

Seminar je zamišljen kao kombinacija predavanja i praktičnog rada u kojem će polaznici, na temelju praktičnog primjera (otvaranje autopraonice), imati priliku analizirati projekt i naučiti postupak izrade te kriterije za donošenje kvalitetne investicijske odluke.
 

Predavač je mr.sc. Kristian Korunić, a ciljna skupina polaznika poduzetnici, manageri, bankari, financijski analitičari, investicijski savjetnici, financijski manageri i analitičari u korporativnom sektoru, poslovni konzultanti, project manageri te ostali vezani uz investicijske projekte u svojim tvrtkama.
 

Seminari će se održati u Zagrebu, Hypo EXPO XXI. Sve dodatne informacije o seminaru i predavaču možete pogledati na web stranicama.
 

New Report

Close