Solarni Jumbo Billboardi-Budućnost outdoor oglašavanja

Autor: Sponzorirani članak , 01. srpanj 2016. u 08:49
Foto: PR

U današnje vrijeme, marketing je vrlo ključan za prodaju proizvoda zato smo mi u Energomobilu spojili marketing ,uštedu energije i novaca.

Reklame su neizbježni dio naše svakodnevnice, htjeli mi to ili ne uključeni su u svaki trenutak našeg dana bilo da se vozimo u autu ili kod kuće dok gledamo televiziju.

Iz dana u dan njihov broj je sve veći. Tako da je važno istaknuti kakav utisak reklame ostavljaju na ljude. Iako znamo da je cilj oglašavanja prodati određeni proizvod, tako nas i reklame privlače da kupimo baš one proizvode za koje smo saznali putem medijia ili drugih načina oglašavanja.

Reklame su zabavne, maštovite i duhovite te postaju tehnološki sve savršenije.

Jumbo billboardi, poznati kao jumbo plakati jedan su od načina medijskog oglašavanja. Budući da su smješteni uz lokalne ceste i autopute vrlo su popularni i česti načini oglašavanja, a ako su još u kombinaciji s obnovljivim izvorima energije tada su dobitna kombinacija.

U današnje vrijeme, marketing je vrlo ključan za prodaju proizvoda zato smo mi u Energomobilu spojili marketing ,uštedu energije i novaca.

Živimo u modernom vremenu kada je potrebno se osvijestiti i povećati udio u primjenjivanju obnovljivih izvora energije jer je neobnovljivih izvora sve manje, a populacija raste i potrebno je sve više energije. Koristeći obnovljive izvore energije smanjujemo utjecaj stakleničkih plinova i mi u Energomobilu nastojimo probuditi svijest građana o prednostima iskorištavanja obnovljivih izvora energije.

Zato smo i osmislili i razvili Jumbo plakat koji je potpuno koristan za okoliš jer koristi sunčevu energiju kao izvor energije. Izrađen od izrazito čvrstog materijala,čelićne pocinčane konstrukcije i obložen alucobondom, dok njegova konstrukcija na bočnim stranama i gornjoj strani plohe sadrži solarne fotonaponske panele koji su dovoljno veliki i imaju dovoljnu snagu da proizvodu rasvjetu i električnu energiju tijekom svih godišnjih doba pa tako i u zimskom periodu kada smo ograničeni sa sunčevom energijom.

Naši Jumbo plakati napravljeni su u dvije veličine, kao Billboardi i Bigboardi. Oglasna ploha Billboarda je veličine 5050x 2400mm ili 4000x 3000mm – ovisno o želji kupca, dok je za Bigboarde veličina oglasne plohe 10000x5000mm ili 12000x5000mm. Također imaju četiri Led lampe koje savršeno osvjetljavaju oglasnu plohu a pogotovo noću kada je bitno da oglasna ploha bude vidljiva.

Osim LED lampi naš Jumbo Billboard sadrži MPPT regulator, dva akumulatora i kontrolor punjenja koji su integrirani unutar samog Billboarda, zbog čeka nisu vidljivi oku, tako da svu pozornost oka privlači sama reklama. Vjerujemo da će svim našim korisnicima zadovoljstvo korištenja naših Jumbo billboarda biti veliko zbog naših Led lampi koje će svojom jačinom od 140lm/W dati puni sjaj njihovim oglasima.

Korisnicima omogućuje osim uštede energije, uštedu novaca jer kao što je već nasgašeno, proizvode vlastitu rasvjetu i energiju zbog integriranih fotonaponskih solarnih panela na svojoj konstrukciji.

Za postavljanje jednog Jumbo billboarda potrebna je suglasnost same države te je potrebno ishoditi razne dozvole za priključak struje i tome slične jer se Jumbo Bigboradi obično postavljaju na javne površine kao što su to periferije gdje je potreban dovod struje. No, kako naši Jumbo Billboardi sami proizvode električnu energiju, njihovi korisnici će moći uštedjeti i zbog toga je njihova postojeća cijena od samo 19.900,00kn+ PDV u skladu s kvalitetom i dugoročnim ulaganjima u usporedbi s klasničnim Jumbo Billboardima.

Trenutno se trećina svijeta oslanja na neobnovljive izvore energije, a mi u Energomobilu nastojat ćemo biti inovativni te istraživati i razvijati nove proizvode kako bi olakšali građanima njihovu svakodnevnicu te kako bi ih potaknuli na korištenje obnovljivih izvora energije, a gradovi postali održiviji.

New Report

Close