Sljeme – novo mjesto najboljih afterwork druženja u gradu

Autor: Sponzorirani članak , 04. veljača 2016. u 07:00
FOTO: PRESS

Vratili ste se sa skijanja, no još biste barem neko vrijeme uživali u snježnim radostima?

Vodeća hrvatska turistička agencija Atlas, u suradnji s partnerom SystemIcon – specijalistom za transformaciju odnosa i ostalim uključenim renomiranim sudionicima, pokrenuli su seriju jedinstvenih noćnih skijaških druženja na Sljemenu, za sve svoje prijatelje, drage poznanike, kolege i poslovne partnere.

Tako je prošlog četvrtka održan prvi po redu Apres ski business networking, poseban program namijenjen svim ljubiteljima skijanja, rekreacije, ali ponajprije dobre zabave. Okupili su se gosti iz različitih branši, no jedna im je stvar bila zajednička – ljubav prema skijanju i svim zimskim radostima koje ono nosi. 

Razgovor i sklapanje novih poznanstava s potencijalnim partnerima protekao je u idiličnom ambijentu, uz testiranje novih Mercedesovih vozila, ukusnom Poy pjenušcu, kao i odličnoj kapiljici vina Belje. Iako zbog vremenskih uvjeta skijanje ovoga puta nije bilo moguće, prave zimske i vesele atmosfere nije izostalo.

 Goste je s velikim osmijehom ugostilo ljubazno osoblje Stare lugarnice, iz čije se kuhinje širio opojan miris zimskih specijaliteta, u kojima se najradije uživa nakon dana provedenog na svježem zraku. Iz bogate ponude sljemenskih delicija, bilo je teško odlučiti se između izvrsnog vinskog gulaša, graha s češnjofkama, sira i vrhnja sa špekom i čvarcima ili pak pećenica s restanim krupirom i dinstanim zeljem. No koji god da se meni našao na stolu, ovaj gastronomski užitak savršeno je nadopunila domaća savijača od jabuka i višanja. 

Ukoliko su vam upravo narasle zazubice, zadržite apetit, jer vas već ovog četvrtka očekuje nova porcija guštanja na Sljemenu, bilo na skijama, snijegu, business networkingu ili ugodnom razgovoru uz pucketanje vatre u kaminu.

Više informacija potražite na www.atlas.hr, pozivom na besplatan info telefon 0800 99 98 ili u najbližoj Atlasovoj poslovnici.

New Report

Close