Pula dobiva svoj City Mall!

Autor: Sponzorirani članak , 30. kolovoz 2016. u 08:40
Foto: foto press

Investitor i vlasnik Pula City Malla je hrvatsko projektno društvo u sklopu austrijske Grupacije MID.

Nakon dugog iščekivanja, Istra i Pula dobivaju svoj zasluženi centar za shopping i zabavu! Pula City Mall na adresi Ulica Rimske centurijacije 101 vrata trgovina otvara u četvrtak 1.9.2016. u 08:00 sati.

Pula City Mall prvi je trgovački kompleks u Puli, konceptualno osmišljen kao kombinacija trgovačkog centra zatvorenog tipa (mall) i retail park-a. Maloprodajna površina centra iznosi oko 13 000 kvadrata, što ga ujedno čini i najvećim istarskim trgovačkim središtem. U svojoj ponudi sadrži brendove i maloprodajne lance koji prvi put nastupaju na istarskom tržištu: C&A, Deichmann, Dominik srebrnarnica, Galileo, Hervis, Interspar hipermarket, Leggiero bar, Mass, New Yorker, Sportina i ZOO CITY, a u sastavu ponude su Istrijanima već otprije poznati lanci poput dm-a, Farmacie, Kika, Müllera, Tele2, Top Shopa i Western Uniona.

Osim što će obogatiti trgovačku ponudu regije, Pula City Mall će otvoriti najmanje 200 novih radnih mjesta, također će kroz komunalne naknade i davanja prihodovati dodatna sredstva u lokalni proračun i time dati značajan doprinos u razvoju infrastrukture i poboljšanju standarda života u Puli i regiji.

Investitor i vlasnik Pula City Malla je hrvatsko projektno društvo u sklopu austrijske Grupacije MID. Tvrtka je jedan od vodećih i najvećih developera na domaćem tržištu, a u svom portfelju sadrži brojne realizirane projekte, od kojih su najpoznatiji Garden Mall u Zagrebu, TC Koprivnica, STC Osijek, STC Sisak i STC Valpovo.

Program otvorenja trajat će četiri dana, od 1. do 4. 9. 2016., a Pula City Mall je pripremio prigodne darove za prve kupce i zabavni animacijski program za cijelu obitelj.

Povodom otvorenja, u znak zahvale prema svim budućim posjetiteljima, kupcima i sugrađanima, Pula City Mall će donirati 60.000,00 kn inicijativama koje nesebično i predano rade na poboljšanju života u lokalnoj zajednici. Tako će se po 20.000,00 kn donirati Dječjem domu Ruža Petrović – Pula, Društvu multiple skleroze Istarske Županije i Dnevnom centru za rehabilitaciju Veruda – Pula.

Sve aktualnosti o novom City Mallu i pogodnostima povodom otvorenja dostupne su na internetskoj stranici www.pulacitymall.hr; kao i na facebooku, instagramu, snapchatu i twitteru. 

New Report

Close