Pokreni posao uz MojKvart!

Autor: Sponzorirani članak , 22. rujan 2014. u 08:00
Vodeću hrvatsku poslovnu tražilicu MojKvart koristi više od milijun Hrvata

Možeš biti još uspješniji – uz MojKvart osvoji nove klijente i pokaži da si najbolji u onome što radiš!

Vodeća hrvatska poslovna tražilica MojKvart  s najvećom bazom razrađenih profila poduzeća, obrta, javnih ustanova, poliklinika i ordinacija … koju koristi više od milijun Hrvata nagrađuje sve marljive poduzetnike – daje im priliku potvrditi da su najbolji u onome što rade i dovodi im nove klijente.
 


Uz MojKvart Vaš proizvod ili usluga na internetskoj će tražilici biti istaknuti kao najprimamljiviji

Pitate se kako? Vrlo jednostavno – uz MojKvart Vaš proizvod ili usluga na internetskoj će tražilici biti istaknuti kao najprimamljiviji. Bez obzira što radite i kolika je Vaša tvrtka, uz MojKvart  zasjest ćete na prva mjesta najpoznatije tražilice Google, a da pri tom nećete imati oznaku sponzorirano ili pak plaćeni oglas. I ne samo to, za Vaš mali biznis omogućit ćemo mnogo jednostavnih alata koje će odmah poboljšati  poslovanje, a time i krvnu sliku na računu Vaše tvrtke. I što je nabolje, o svemu ćete odlučiti sami i u trenutku koji Vašem poslovanju najviše odgovara. 
 


Bez obzira što radite i kolika je Vaša tvrtka, uz MojKvart  zasjest ćete na prva mjesta najpoznatije tražilice Google

Nek se čuje za vaš posao! 
Želite više posjeta u, primjerice, Vašem salonu i spremni ste za to svojim klijentima ponuditi neku dodanu vrijednost? Odlično, MojKvart omogućit će Vam da za to dozna više od 1.000.000 Vaših potencijalnih klijenata mjesečno! Ali ne bilo kakvih, već onih koji traže baš to što Vi nudite. Onih koji su u Vašem ili susjednom kvartu. Onih koji su možda mnogo puta prošli pored Vašeg ureda ili salona, ali nisu znali da vi imate rješenja za njihove probleme. 
 


Organizirali smo ovaj nagradni natječaj kako bismo potaknuli vaše poslovanje i poboljšali vaše prihode u ovim teškim vremenima

Kako do svih ovih sjajnih opcija
One su Vaše čim postanete naš korisnik uz mjesečni trošak od samo 98 kuna. Da dobro ste razumjeli. Cijelu godinu uživate blagodati virtualnog suradnika koji za vas radi sve marketinške aktivnosti, google indeksaciju, SEO optimizaciju, mini WEB platformu, WEB shop… i to sve za 1.180 kuna godišnje. Ako su vaše potrebe veće od ovih u našim basic paketima nudimo i druge sofisticirane načine da poboljšamo vašu prodaju. No o tome će Vam više ispričati naš specijalist za internet marketing.

Iskoristite svoje prednosti 

Možda nudite uslugu koju ne nudi nitko drugi? Ili najbrže rješavate probleme svojih klijenata. U čemu god da se ističete – okrenite to u svoju korist! Napišite nam to, a mi ćemo svakome dati besplatno mjesec dana na bilo koji paket MogaKvarta. Za 15 najorginalnijih priredili smo GRATIS pakete po mjeri. 
*besplatnih mjesec dana uz kupljen bilo koji godišnji paket internet marketinga
* Akcija MogKvarta provodi se uz podršku MINPO.
 

Sve što trebate napraviti jest:

  • Smisliti kako bi se predstavili mušteriji koja vam dolazi 1. put i prodali svoj proizvod ili uslugu
  • Podijeliti to s nama putem formulara na www.mojkvart.hr/nagradni-natječaj

Organizirali smo ovaj nagradni natječaj kako bismo potaknuli vaše poslovanje i poboljšali vaše prihode u ovim teškim vremenima. 

Što zanimljiviji odgovor, to bolje, jer autore najkreativnijih odgovora nagrađujemo!

Nagradni natječaj traje do 0 5. listopada, a rezultati natječaja bit će objavljeni u ponedjeljak, 6. listopada na web stranicama MogKvarta, u tiskanom izdanju Večernjeg lista, 24sata i Poslovnog Dnevnika.

Obrazac ako želite možete isprintati i poslati poštom na:
Idoneus d.o.o.
Za nagradni natječaj ŽELIM BITI NAJPOSJEĆENIJI PODUZETNIK U SVOM KVARTU
Vlaška 79
10.000 Zagreb

Ili nas nazvati na tel: 01/2442525 i mi ćemo za vas ispuniti obrazac telefonskim putem.

New Report

Close