Ovaj studij preporučam svima koji žele svoje snove pretvoriti u stvarnost

Autor: Poslovni.hr , 04. svibanj 2015. u 08:38
Branimir Trošić

Vjerujem u cjeloživotno učenje i obrazovanje i mislim da se jedino na taj način čovjek, i društvo u cjelini, može pravilno razvijati

Branimir Trošić, danas radi u Hrvatskim Telekomunikacijama, a poslovna znanja stjecao je u telekomunikacijskoj industriji, IT-u i turizmu. Polaznik je MS studij Service Leadership and Innovation na RIT Croatia već 7 mjeseci.

Kako ste se odlučili na ovaj program?

Vjerujem u cjeloživotno učenje i obrazovanje i mislim da se jedino na taj način čovjek, i društvo u cjelini, može pravilno razvijati. Ovo nije klasični studij i uz sve detalje i informacije koje sam dobio odabrao sam ga vođen osjećajem: osjećao sam da mi ovaj program odgovara karakteru.

Što ste očekivali od njega?

Iskreno, očekivao sam uži dijapazon znanja i – diplomu., a dobio sam puno više. Ne samo istinska i praktična znanja, već i sasvim drugačiji pogled na poslovanje i njegovu budućnost.

Koji kolegij vas je najviše oduševio?

Najviše me oduševio kolegij "Evolving context in service",na kojem sam naučio puno o budućnosti i novoj paradigmi poslovanja.

Koja znanja i vještine stečene na master studiju možete izdvojiti kao najvažnije?

Najbitnije znanje koje stječem je pogled u budućnost i val promjena koje ta budućnost donosi, te kako da umjesto da bježim od vala – uzmem dasku i počnem surfati.

Gdje su vam ta znanja koristila u poslu?

Iskoristio sam stečena znanja da poslovanje svoje firme pogledam iz perspektive budućnosti i da imam jasnu sliku o tome kako ga prilagoditi.

Kako balansirate studij i posao?

Ah, kao i svatko tko radi i studira – izazovno, ali sve će se to kanije isplatiti.

Što bi poručili budućim polaznicima? Kakvo je za vas iskustvo biti djelom ovog studija?

Ovo je nezaboravno iskustvo. Studij preporučam svima koji imaju imalo ambicioznosti u sebi i žele svoje snove pretvoriti u stvarnost.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Šić… pa di si burke 🙂

New Report

Close