Otkrijte novi oblik komforta, putujte u business klasi!

Autor: Sponzorirani članak , 27. studeni 2014. u 09:26
Iskoristite poseban popust od 50 % na putovanja u business razredu u agenciji STA putovanja

Iskoristite poseban popust od 50 % na putovanja u business razredu u agenciji STA putovanja

Ponuda vrijedi za putovanja s polaskom iz Zagreba za više od 20 različitih svjetskih destinacija.

Putovanje u business klasi nudi mnogo više od privatnosti na putovanju. Osim radnog stola, priključaka za Vaše uređaje i sadržaja na vlastitom LCD ekranu, pruža i poseban komfort za vrijeme leta. Vaše sjedalo će biti udoban krevet s luksuznom posteljinom. Bogata ponuda osvježavajućih pića i ukusni obroci su još jedan razlog za udobnije i 'kraće' putovanje.

Za Vas smo pripremili nekoliko aktualnih cijena putovanja u business klasi:

Kuala Lumpur – već od 9.890 kn

Bangkok – već od 10.310 kn
Hong Kong – već od 10.130 kn

Guangzhou – već od 10.130 kn
Perth – već od 21.180 kn

Uspoređujući aktualne cijene putovanja u ekonomskom i business razredu, cijene business klase jesu više, dok su u tom trenutku niže od redovnih ponuda business tarifa koje su često više od 2000 €. Ovaj tjedan Vam se  pruža odlična prilika da osjetite komfort poslovnog razreda po veoma pristupaćnim cijenama.  Ako oduvijek sanjate o luksuzu na putu i čekate na pravi trenutak, nemojte propustiti ovu priliku. Sigurni smo da se tako dobre cijene neće skoro pojaviti.  Priuštite si malo komforta te dođite na cilj  opušteni i odmoreni.

U slučaju da već imate iskustva s potovanjem u poslovnom razredu, uštedite na cijeni avio prijevoza. Ušteđeni iznos iskoristite za troškove smještaja i transfera u samoj destinaciji!

Ne zaboravite da će svima koji putuju u business klasi biti posvećena dodatna pažnja. Već u aerodromu  ćete uživati u komfortnim aerodromskim salonima – neki su tako raskošni da ćete poželjeti ostati dodatnih nekoliko sati. U svakom slučaju ćete uštediti na vremenu jer Vam je kao putniku poslovnog razreda  omogućena ranija prijava na let te ukrcanje / iskrcanje iz zrakoplova.

Putovanje na višem nivou ćete zapamtiti po najopuštenijem boravku u destinaciji. Naime, business putnici mogu nositi do dva velika kofera i ručnu prtljagu. Imat ćete dovoljno mjesta za sve što Vam je potrebno na putu ili ćete napuniti kofere  sa stvarima koje ste kupili u destinaciji putovanja.

Posebne cijene vrijede isključivo do 28. studenog 2014. za putovanja do 31. ožujka 2015.! Jedini uvjet za povoljnu cijenu je putovanje u paru, tj. rezervacija za dva putnika.

Putnicima koji putuju u business klasi pripada besplatan boravak u Lounge prostoru za vrijeme presjedanja, dozvoljena prtljaga do dva kofera i prioritet na check-inu.

Za rezervaciju Vašeg poslovnog putovanja nas kontaktirajte po emailu ili na telefon:

Email: business@staputovanja.com

Telefon: 01 488 63 40 ili 099 488 63 40

STA putovanja je agencija za posao ili zabavu

Putujete na poslovni sastanak ili obiteljski odmor? Mi Vam nudimo avionske karte svih avio kompanija za sve destinacije u svijetu. Radimo putovanja točno po Vašoj mjeri, po posebnim cijenama koje nisu objavljene na internetu. Nalazimo i smještaj te dogovaramo rent-a-car i avionske transfere. Naši agenti su uz Vas sve do povratka s putovanja. Također su u našoj ponudi avanturistička putovanja i razne aktivnosti koje će svim avanturistima omogućiti autentičan doživljaj grada ili destinacije.

Više informacija na:

www.staputovanja.com
 
Facebook: https://hr-hr.facebook.com/staputovanja

New Report

Close