Požuri! Uskoro završavaju prijave za besplatno jedrenje s društvom

Autor: Sponzorirani članak , 27. svibanj 2015. u 14:30
Foto: Press

Otplovi od posla i osvoji 4.320 minuta adrenalina sa svojim društvom

Ako nisi jedan od onih sretnika koji ljetuje punim jedrima, ovo je prilika da osjetiš adrenalin jedrenja i povedeš svoje društvo na nezaboravno druženje!

Uključi se u nagradni natječaj, ispuni anketu i napiši najkreativniji razlog zašto biste baš ti i tvoje društvo osvojili nezaboravni produženi vikend ploveći srednje-dalmatinskim arhipelagom.

Neka ti misli otplove od posla, napiši najkreativniji razlog i odaberi koji od dva ponuđena termina ti najbolje odgovara. U sukošanskoj marini Dalmacija dočekuje vas skiper, ukrcavate se na jedrilicu i isplovljavate u avanturu!

Termini koje možeš birati su: 04-.07.06.2015. (četvrtak-nedjelja) ili 22-25.06.2015. (ponedjeljak-četvrtak). Maksimalno možeš povesti šest osoba jer jedrilica ima 3 zasebne kabine, salon i wc s tušem, a opremljena je i besplatnim WiFi-em, kuhinjom i čistom posteljinom. Uz jedrilicu i skipera, u nagradu su uključeni i pomoćni čamac s motorom, vez u sukošanskoj marini Dalmacija i završno čišćenje broda.

Jedrenje traje 4 dana, a plovnu rutu možeš odabrati sam u dogovoru sa skiperom. Ukoliko se ne želiš zamarati rutama već uživati u samom doživljaju, na raspolaganju ti je sljedeća ruta dokazane zabave:

 

1. dan:  Sukošan – Žminjak – Betina
2. dan:  Betina – Kornati (otoci Lavsa, Piškera) – uvala Vrulje (Kornat)
3. dan:  Uvala Vrulje – NP Kornati (otoci Mana, Levrnaka) – uvala Telašćica – Sali
4. dan:  Sali (Dugi Otok) – prolaz mali Ždrelac – Sukošan

 

Skrivene uvale, osamljene plaže, kristalno čisto more i 24 sata zabave dnevno samo su dio priče koju ćeš sa svojim društvom doživjeti na ovom putovanju.

Kompletnu ponudu ASTA YACHTING chartera možete vidjeti na www.asta-yachting.hr

Prijave na nagradni natječaj traju do 28.05.2015. u 17,00 sati. Svi prijavljeni o dobitniku će biti obaviješteni putem e-maila 29.05.2015. i objavom u medijima.

 

3 su koraka do prijave na nagradni natječaj: 

1. Ispuni mini anketu 
2. Napiši zanimljiv razlog zašto bi baš ti i tvoje društvo trebali dobiti ovo jedrenje
3. Ostavi e-mail kontakt na koji će ti doći obavijest o izvlačenju dobitnika nagradnog natječaja

 

 

Učitavanje…

New Report

Close