Najjači radijski igrač u regiji

Autor: Poslovni.hr , 10. veljača 2016. u 08:57
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Soundset grupa u Hrvatskoj čuje se od Osijeka i Slavonskog Broda, preko Zagreba, Pule i Rijeke sve do Zadra i Dubrovnika.

Regionalna radijska grupa Soundset (Hrvatska) i Ritam (BiH) među najjačim su igračima regionalne medijske scene. Urbani, zabavni i informativni, s pregršt dobre glazbe. I to u dvije države! Soundset i Ritam radijska grupa pokrivaju oko 85% područja Hrvatske i dvije trećine BiH. Svaka radijska stanica je jedinstvena i bliska lokalnoj publici, ali nudi i dio mrežnog, zajedničkog sadržaja.

Soundset grupa u Hrvatskoj čuje se od Osijeka i Slavonskog Broda, preko Zagreba, Pule i Rijeke sve do Zadra i Dubrovnika. 

Ritam svoga grada prati se u Sarajevu, Mostaru, Banjoj Luci, Zenici i Visokom. Uz lagane hitove, laganu i pozitivnu atmosferu, dobre voditelje u pola godine pozicionirali su se na četvrto mjestom po slušanosti u BIH. (Mareco, studeni 2015.)

Svaka postaja Soundset i Ritam Grupe donosi svojim slušateljima, a isto tako i čitateljima portala Soundset.hr i radioritam.ba najaktualnije informacije iz sfere politike, ekonomije, gospodarstva, sporta, kulture, znanosti i ostalih sfera društva.

Soundset i Ritam radijske postaje centralno su mjesto ako želite biti u toku s aktualnim zbivanjima. U moru užurbane, ponekad i nervozne glazbe, tempa koji je postao sinonim uspjeha i koji dominira radijskim eterom, oni su izabrali drugačiji pristup. 

Komentirajte prvi

New Report

Close