Koločep – mali otok za veliki odmor

Autor: Sponzorirani članak , 14. lipanj 2016. u 16:23
FOTO: PRESS

Najbolji odmor u Dubrovniku moguć je na malom otočiću u njegovoj neposrednoj blizini – na otoku Koločepu, koji je pravi izbor za sve koji žude za sentimentalnom atmosferom nekih prošlih vremena jer i danas ostaje nedirnut modernim urbanizmom.

Koločep ili Kalamota, kako ga sami otočani nazivaju, udaljen je od Dubrovnika samo 25 minuta vožnje redovnom trajektnom linijom, pa se lako možete otisnuti u istraživačku avanturu i upoznati ljepote dubrovačkog arhipelaga. Premda Koločep administrativno pripada Gradu Dubrovniku, na njemu nema gradske buke, nema stresa i nema automobila te je uistinu prava oaza mira i nedirnute prirodne ljepote.

Hrvatska je idealna destinacija za zaljubljenike u aktivnosti na otvorenom, a ovaj najjužnije naseljeni elefitski otok, jedno je od najatraktivnijih mjesta na području ove regije. Na Koločepu također možete pronaći romantična sela, prekrasne šume i pjeskovite plaže, a sve to bez automobila.

Osim savršene kulise za idealan odmor okupan suncem, smještaj u hotelu Sensimar Kalamota Island Resort by Karisma, dodatan je razlog za spakirati kofere i uputiti se na Koločep. Ovaj couples only, moderan i luksuzan resort jamči udobnost pored mora s preko 250 sunčanih dana godišnje, odiše ugodnom privatnošću i opuštajućim prirodnim ugođajem koji je prisutan i na drugim lokacijama hotela. Gosti također imaju jedinstvenu priliku iskusiti neviđenu ljepotu otoka u kombinaciji s vrhunskom ugostiteljskom uslugom.

Osjetite jutarnje sunce s palube vaše jedrilice ili pođite rano ujutro s kajacima oko Koločepa ili nekog drugog elafitskog otoka. Doživite iz prve ruke čuda tajanstvenog podmorskog svijeta koji vrvi životom u ronilačkom izletu ili prošetajte obilježenim stazama i otkrijte Napoleonovu utvrdu, te crkve iz 9. stoljeća. Plivajte u kristalno čistim vodama ispod bijelih litica i uživajte u brojnim sadržajima koje vam hotel nudi, uključujući prostrani bazen u samoj uvali Donje Čelo pored jedne od dviju pješčanih plaža na otoku. Uživajte svim svojim osjetilima u luksuznim spa tretmanima, zaplivajte u prostranom bazenu, izležavajte se na pješčanoj plaži, a na kraju dana izađite na gurmansku večeru s pogledom na zaljev. Počastite nepce specijalitetima lokalne kuhinje koje će vam pripremiti izvrsni kuhari i ne propustite  tjedne koncerte koje za ljetnih mjeseci za vas organizira hotel.

Izoliran od ostatka svijeta, iako udaljen od Dubrovnika, grada svjetske kulturne baštine, Sensimar Kalamota Island Resort by Karisma nudi vam odmak od užurbane svakodnevice te opuštajući odmor koji će vas ispuniti energijom.

Priuštite si nezaboravan sedmodnevni all inclusive godišnji odmor i napunite baterije po cijeni već od 5.370 kuna po osobi, u razdoblju od 17. lipnja do 16. rujna 2016. Više informacija potražite na www.atlas.hr, ili pozivom na besplatan info. telefon 0800 99 98.

New Report

Close