Hotel Olympia najavljuje odličnu turističku sezonu

Autor: Sponzorirani članak , 18. travanj 2014. u 10:20
Hotel Olympia

Sa svojim smještajnim i kongresnim kapacitetima hotel Olympia ima odlične preduvjete za razvoj poslovanja

Hotel Olympia je jedini hotel na području Vodica i ovom dijelu Dalmacije koji je otvoren 365 dana u godini.

Sa svojim smještajnim i kongresnim kapacitetima ima odlične preduvjete za razvoj poslovanja u vremenu pred i posezone čime ozbiljno konkurira hotelima iste kategorije u Dubrovniku ili Istri.

 

No poput ostalih hotelskih kuća, tako se i uprava hotela Olympia veže za Uskršnje blagdane kao službeni početak turističke sezone 2014. koju najavljuju s velikim optimizmom.

Naime, već u travnju očekuje se najmnogoljudniji dolazak gostiju ove godine. Riječ je o nekoliko grupa koje broje i po 350 osoba.

Dogovoreno je i desetak seminara i kongresa kao i sad već tradicionalna Uskršnja regata kojoj je hotel Olympia domaćin.

 

Možemo reći da Olympia nije mogla zamisliti bolju najavu turističke sezone koja će po sadašnjim podacima biti jednako uspješna kao i prošla.

'U 2013. premašili smo zadani plan i možemo reći da je to bila najbolja godina u našem poslovanju', poručuju iz Olympije i dodaju kako već sada u nekim terminima ponavljaju iste rezultate.

 

Uprava hotela ističe da, pored odličnog bookinga za sezonu, ni posezona neće podbaciti što je svakako lijepa vijest ne samo za hotelsku kuću nego i za grad Vodice kao i cijelu Šibensko – kninsku županiju.

 

 

       

New Report

Close