Hotel Kvarner: Najstariji hrvatski hotel na Jadranu dobio novo ruho

Autor: Sponzorirani članak , 14. srpanj 2014. u 09:03
Hotel Kvarner

Tijekom svojeg postojanja, hotel Kvarner postao je simbol Opatije, grada koji ove godine slavi 170 godina turizma

Hotel Kvarner ispisuje hotelijersku povijest Opatije i Jadrana još od 1884. godine. Smješten uz samo more i okružen parkom prepunim mediteranskog i egzotičnog bilja, hotel Kvarner u prošlosti je bio omiljeno odmorište europske aristokracije i elite, a danas je idealan izbor za sve goste željne odmora u znaku tradicije i kvalitete.

Izgrađen je 1884. godine, a njegova arhitektura smatra se sinonimom elegancije i profinjenosti opatijskih hotela. Osim prostrane terase, koju od mora dijeli samo poznato obalno šetalište Lungomare, Remisens Premium Hotel Kvarner može se pohvaliti i čuvenom Kristalnom dvoranom u kojoj se odvijaju brojni svečani balovi i događanja. Tijekom svojeg postojanja, hotel Kvarner postao je simbol Opatije, grada koji ove godine slavi 170 godina turizma. Ne čudi stoga da je hotel Kvarner domaćin mnogih kulturnih zbivanja u izvedbi renomiranih hrvatskih i svjetskih umjetničkih velikana.

Sa sigurnošću se može ustvrditi da je hotel Kvarner ove godine izašao na tržište u najljepšem izdanju od svog postanka. U sklopu jedne od mnogih ulagačkih inicijativa Liburnia Riviera Hotela, hotel Kvarner je zahvaljujući potpunom preuređenju soba, apartmana i zajedničkih prostora stekao četvrtu zvjezdicu, čime je postao dio hotelskog premium brenda – Remisens. U samom hotelu nalazi se "Revital zona" koja daje višu dimenziju odmoru u znaku revitalizacije. U njoj su gostima na raspolaganju unutarnji bazen, saune, sobe za masažu i umirujući prostor za opuštanje. Gosti koji traže vrhunsku gurmansku priču mogu uživati u pažljivo spremljenim delicijama u pansionskom i à la carte restoranu ili na novouređenoj terasi s pogledom na predivnu morsku kulisu i kvarnerske otoke. Hotel krasi i slikoviti vanjski bazen, te osunčana hotelska plaža s primamljivim pješčanim morskim dnom.

Uz hotel se nalazi i veličanstvena Remisens Premium Villa Amalia, koja također ima status objekta s četiri zvjezdice. Villa Amalia bila je omiljeno odredište njemačke carske obitelji, ali i poznate američke plesačice Isadore Duncan u čiju je čast opatijska kiparica Tatjana Kostanjević izradila skulpturu koja se nalazi ispred same vile. Potpuno preuređene sobe i apartmani vile, te položaj na samom moru, redovito nadmašuju očekivanja gostiju, kojima su na raspolaganju i svi sadržaji hotela Kvarner.

Zahvaljujući čuvenoj Kristalnoj dvorani, koja može primiti do 950 uzvanika, Remisens Premium Hotel Kvarner predstavlja savršeno mjesto za organizaciju impresivnih poslovnih događanja i privatnih zabava. U ljetnim mjesecima ovaj je hotel savršeno odredište za osvježavajući bijeg na more. Najbolja cijena može se ostvariti rezervacijom 14 dana unaprijed putem akcije „Platite unaprijed i uštedite“. Za one koji planiraju duži odmor na sjevernom Jadranu, akcija „Stay Longer – Pay Less“ omogućava uštedu od 50% na prvu noć boravka. Ljubitelje gurmanskih užitaka očekuje ponuda „Gourment Delight“ s večerom u à la carte restoranu uključenom u cijenu.

New Report

Close