FXLider – Vaš most na svjetskom financijskom tržištu

Autor: Poslovni.hr , 29. svibanj 2015. u 08:43
FX Lider

Sa preko 50 financijskih stručnjaka uključujući i tim od 15 eksperata iz Hrvatske, FXLider pruža svakodnevnu podršku svojim klijentima iz 7 zemalja regije, na 5 jezika

FXLider, kao ekskluzivni partner Fortrade Limited-a, autoriziranog i licenciranog od strane FCA (Financial Conduct Authority) u Velikoj Britaniji pod licencnom broj 609970, posjeduje putovnicu za Hrvatsku. Na osnovu ove putovnice, Hanfa je i službeno uvrstila Fortrade na popis brokera kojima je omogućeno neometano pružanje usluga u području tržišta kapitala na teritoriju Hrvatske te čije je poslovanje apsolutno u skladu sa Hrvatskim i Europskim zakonima. Time je Hanfa ukazala da je trgovanje preko FXLider-a 100% sigurno i legalno za sve građane Hrvatske uz svu moguću zaštitu pravnog sustava.

Naš svijet se mijenja. Kako tehnologija napreduje, tako financijska tržišta evoluiraju. Od fizičkih burzi, do online platformi za prodaju.  Tehnološki napredak omogućio je da svakodnevne prilike za investiranje postanu dostupne svima. U samom srcu ove financijske revolucije nalazi se svjetsko financijsko tržište, sa dnevnim obujmom trgovanja od 5 trilijuna dolara. Specijaliziran za trgovanje valutama, robama, indeksima i dionicama najvećih svjetskih kompanija, FXLider je uveo promjene u financijsku industriju regije i postao regionalni lider u online prodaji.  

Stalna podrška klijentima

Sa preko 50 financijskih stručnjaka uključujući i tim od 15 eksperata iz Hrvatske, FXLider pruža svakodnevnu podršku svojim klijentima iz 7 zemalja regije, na 5 jezika. Svim zainteresiranima, kako početnicima tako i iskusnim investitorima, osigurana je besplatna edukacija kroz online predavanja, seminare u glavnim gradovima regije, video edukaciju i 1 na 1 treninge sa ekspertima.

Suvremeno trgovačko okruženje

FXLider investitorima nudi suvremeno okruženje za trgovanje i omogućava im pristup svjetskom financijskom tržištu putem najmodernijih platformi prilagođenih svim desktop i smart uređajima. Na taj način investitori mogu trgovati bilo kada i bilo gdje, 24 sata dnevno, 5 dana u tjednu, sa preko 150 instrumenata za trgovanje. 

Instrumenti za trgovanje

FXLider-ov portfolio od preko  150 instrumenata za trgovanje pruža svakodnevne prilike za investiranje:

Valute – EUR/USD, USD/HRK, GBP/USD, USD/JPY, USD/CHF…
Robe – Zlato, Nafta , Srebro, Bakar, Kukuruz, Pšenica…
Akcije – Google, Twitter, Facebook, Microsoft, Apple, Yahoo, Alibaba…
Indeksi – S&P500, Dow Jones, Nasdaq, DAX30, Nikkei 225, FTSE100…

Sigurnost

Transakcije na FXLider platformama se izvršavaju momentalno. Oko 99.5% transakcija se izvršava u roku od nekoliko milisekundi, čime je osigurano sigurno trgovačko okruženje. Fondovi FXLider klijenata su sigurni i sigurno deponiran na podračune u jednoj od najvećih svjetskih banaka – Barclays Bank u Londonu.  Uz FCA licencu i kompletnu zaštitu pravnog sistema, investitorima su osigurani  100%  transparentni uvjeti trgovanja.

Uključite se u trgovanje na svjetskom financijskom tržištu. Posjetite www.fxlider.com i otvorite probni demo račun ili kontaktirajte FXLider podršku na telefon +385 1 7776985 ili putem e-maila  podrska@fxlider.com za svu potrebnu pomoć.

 

Upozorenje o riziku i odricanje od odgovornosti

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet.

Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. FXLider ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka.
Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Komentirajte prvi

New Report

Close