Evotv zima – zima za koju želite da traje duže

Autor: Poslovni.hr , 23. studeni 2015. u 11:33
Evotv

Neodoljiva ponuda i novi vrhunski programi

Pripremate se za zimu? Spremate topliju odjeću, obuću, a i vaš limeni ljubimac treba biti spreman za dolazeću zimu. I evotv se pripremio za hladnije dane te je podebljao svoju programsku ponudu, sve kako bi vas ove zime zabava čekala kod kuće. Bogatija programska ponuda nije jedino čime će vas evotv iznenaditi ove zime.

Evotv zima traje šest mjeseci i to za jednu kunu mjesečno, a na dar stiže buket HBO i Cinemax godinu dana besplatno. Ova neodoljiva akcija donosi dvije posebne zimske ponude:

  • „Svi buketi“ – nakon isteka promotivnog perioda i dalje gledajte svih šest buketa za samo 99,99 kuna mjesečno.
  • „Moja tri buketa“ – nakon isteka promotivnog perioda i dalje gledajte tri omiljena programska buketa za samo 69,99 kuna mjesečno.

Koju god ponudu odabrali, prvih šest mjeseci gledat ćete omiljene programe za samo jednu kunu mjesečno, a na dar dobivate premium buket HBO i Cinemax godinu dana besplatno.

Evotv zima najugodnija je zima – poželjet ćete da traje duže!

Zabava vas čeka kod kuće!

Zabava vas čeka kod kuće jer je evotv u ponudu uvrstio pet novih, vrlo popularnih TV kanala. Evotv korisnici – i postojeći i novi – od sada uživaju gledajući Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Eurosport 1 i Eurosport 2.

Opustite se! Iako evotv od sada ima hrpu vrhunskih kanala, cijena ostaje ista za sve postojeće i nove korisnike!

Poštari najviše gledaju sport, uživaju u neobaveznom razgovoru s korisnicima

Ova podebljana ponuda sportskih programa sigurno će oduševiti i naše poštare, jer prema anketi njih 46,5% na televizoru najradije gleda sport. Također, poštari svoj radni dan provedu na zraku, stoga im ne treba zamjeriti ako ih 42,5% televiziju gleda kada god imaju slobodnog vremena.*

Čitajući ovo, poželjeli ste evotv zimu i za sebe. Predlažemo vam da o tome pitate svog poštara. Upitajte ga gdje god ga sreli ili vidjeli – u dućanu, na ulici, kod prijatelja ili u šetnji. Zašto? Zato što 47,5% poštara priznaje da im je evotv najdraže prodavati kada korisnike sretnu usput, u neobveznom razgovoru. Da naši poštari čavrljaju sa svojim korisnicima, nije čudno jer 60% njih poznaje većinu korisnika kojima dostavlja poštu. Porazgovarajte sa svojim poštarom i kada vam ne nosi poštu zato što naše istraživanje pokazuje kako se oni vole upuštati u neobvezne razgovore s vama.*

Evotv možete ugovoriti i u jednom od 1016 poštanskih ureda Hrvatske pošte, telefonski na broju: 0800 0707 ili na internetskoj stranici www.evotv.hr.

 

*Interna anketa Hrvatske pošte, studeni 2015., N=200 poštara diljem RH 

Komentirajte prvi

New Report

Close