Centar za terapiju kralježnice Libratus s tražilicom mojkvart.hr surađuje godinu dana

Autor: Poslovni.hr , 30. rujan 2014. u 09:03
Fotografija: Liberatus

Libratus nema vlastite internetske stranice, klijenti najviše dolaze putem portala mojkvart.hr

"Ne treba nam internetska stranica, sve odradimo putem tražilice mojkvart.hr" 

 Libratus nema vlastite internetske stranice, klijenti najviše dolaze putem portala mojkvart.hr

Pedeset minuta dnevno čovjek treba izdvojiti samo za sebe. Provesti ih u miru, ne razmišljajući o problemima. Recept je to za dulji život i, u konačnici, život bez stresa, koji nude u Libratusu, centru za terapiju kralježnice u samom centru Zagreba. Posljednjih 15 godina masažama otac i sin, Ivo i Goran Puclin, vraćaju vitalnost svakog organizma i to, ističu, zbog specifičnog načina terapije. – Mi radimo na našim klijentima, ali i na sebi, to je ono što je ključno. Energiju, kojom se mi punimo, prenosimo pacijentima, i na taj način im pomažemo – govori Ivo Puclin te ističe da je riječ kinesko-europskom tipu masaže. Klijenata ima mnogo, kaže Puclin, a budući da Libratus nema vlastite internetske stranice, oni ih nalaze isključivo preko portala mojkvart.hr. – Upišete li u pretraživač "balans kralježnice i kukova" ili "terapije kralježnice Zagreb", mi ćemo se prvi pojaviti. To nam je odlično i razlog zašto ni ne pokrećemo vlastitu internetsku stranicu. Gotovo od samog početka Libratusa, vjerni smo tražilici MojKvart, a tako će i ostati – istaknuli su Ivo i Goran Puclin te dodali kako su ih brojni njihovi današnji stalni pacijenti našli upravo preko portala MojKvart. Na profilu centra za terapiju kralježnice portala Mojkvart, kažu tata i sin Puclin, dostupni su svi važni podaci Libratusa, kao i promotivne ponude, vježbe, ali i različite edukacije koje organiziraju u centru za terapiju

U godinu dana 120.000 prikaza profila

Libratus centar korisnik je servisa MojKvart.hr nepunih godinu dana, a u tom su razdoblju zabilježili sljedeće rezultate:    

* Njihov je profil prikazan je više od 120.000 puta, a detaljno pretražen 2320 puta

* Više od 160 osoba tražilo je detaljne informacije na njihovim web stranicama.

* Objavili su 15 akcijskih ponuda i 4 serije kupona s popustom

* Kroz ključne riječi u akcijskim ponudama odlično su se pozicionirali na Google tražilici

Osvoji besplatni paket Internet marketinga    

Osvoji i ti godišnji paket internet marketinga za svoju tvrtku, ordinaciju ili salon. Nazovi odmah 01/244-25-25 ili se prijavi na natječaj.

Komentirajte prvi

New Report

Close