BMW 116d i 118d Ključ u ruke

Autor: Sponzorirani članak , 30. srpanj 2015. u 11:46
Foto: BMW

U proteklih deset godina u svijetu je prodano gotovo dva milijuna primjeraka BMW-a serije 1, a ova posljednja inačica usmjerena je na postavljanje novog mjerila zadovoljstva u vožnji u premium kompaktnom segmentu.

Novi modeli BMW-a serije 1 s 3 vrata i 5 vrata pristižu sa znatno izmijenjenom ponudom motora i dodatnim mjerama za smanjenje potrošnje goriva i ispušnih plinova, što im omogućuje da ponovno budu predvodnici u uvođenju novih BMW EfficientDynamics tehnologija zbog kojih su sinonim za učinkovitost, pouzdanost i inovativnu opremu. BMW serije 1 uspješno kombinira sport i eleganciju, dinamičnost i učinkovitost, agilnost i udobnost, a zahvaljujući stražnjem pogonu nudi nenadmašnu dinamiku i sportski duh koji svaku vožnju ispunjava zadovoljstvom. Takva svestranost čini ga savršenim izborom za ljubitelje dinamične vožnje, ali i one koji cijene praktičnost, udobnost i prepoznatljivu BMW-ovu pouzdanost i kvalitetu.

Priča o uspješnom BMW-u serije 1 sada dobiva svoj nastavak: ponudom po sistemu “ključ u ruke”, uz iznimno povoljnu kamatu od 1,11%, a uključuje sve modele novih BMW-a 116d i 118d u bogato opremljenim izvedbama Unique, Unique Line i Unique M. Iskoristite li pogodnost kupnje putem financijskog leasinga: 1/3 platite odmah, 1/3 nakon 12 mjeseci i 1/3 nakon 24 mjeseca, uz 2% troškova obrade, nova serija 1 tako vam je već dostupna u tri obroka od 8.591 eura s uključenim PDV-om, posebnim porezom i BSI servisnim paketom.

Velik međuosovinski razmak i kratki prevjesi jamče dinamičan oblik standardan kod BMW modela koji je uz Unique paket opreme dodatno izražen i pojačava sportski duh serije 1.

Osim sportskog karaktera, posebna ponuda Unique uključuje i opremu koja će dodatno povećati udobnost i sigurnost u vožnji. Tako je u ponudu uključen izvrstan tempomat s funkcijom kočenja, hands-free uređaj s USB priključkom, stražnji parking senzori, sportski kožni upravljač s multifunkcijskim tipkama, automatski klima uređaj, senzor za kišu itd. dok izvedbe Unique Line i Unique M imaju i snažna LED svjetla. Uz Unique opremu i LED svjetla izvedba Unique Line uključuje i Sport ili Urban modelsku liniju i uređaj za pranje farova, dok izvedba Unique M uključuje M sportski paket, LED svjetla s uređajem za pranje farova i donosi branike moćnijeg izgleda sa širim otvorima za zrak, šire pragove i sportske naplatke, a unutrašnjost oplemenjuje materijalima poput Alcantare i aluminija, sportskim trokrakim upravljačem i ručicom mjenjača i sportskim sjedalima. Ti dodaci čine vožnju ugodnijom i sigurnijom, a zahvaljujući pravilnom rasporedu svih komandi i intuitivnosti sučelja, vrlo brzo ćete se priviknuti na vaše novo vozačko okruženje.

Motori koji su dostupni u ponudi su 1.5-litreni motor od 116 KS u 116d i 2.0-litreni motor od 150 KS u 118d. Prosječna potrošnja za 116d iznosi 3,7 l/100 km, dok za 118d iznosi 4,0 l/100 km sve zahvaljujući primjeni EfficientDynamics mjera kao što su Auto Start-Stop sustav, rekuperacija energije kočenja, ECO PRO način rada itd. Uz to, svaki model serije 1 standardno dolazi sa Driving Experience Control prekidačem kojim se mijenjaju postavke vozila čime se dodatno utječe na karakter vozila. Uz takve izmjene karaktera vozila jednostavnim pritiskom na tipku izvrsno odgovara i bogata oprema zbog čega 116d i 118d postaju raskošne jurilice s iznimnom učinkovitošću koja je vidljiva po visokim performansama i niskoj potrošnji.

New Report

Close