Besplatni savjeti stručnjaka oko izbora audio/video opreme za ured ili dom

Autor: Sponzorirani članak , 23. listopad 2014. u 15:42
AVR

Ovog vikenda, u Sheraton hotelu Zagreb održava se najveći sajam potrošačke elektronike u regiji

Ovog vikenda, u Sheraton hotelu Zagreb održava se najveći sajam potrošačke elektronike u regiji, već dvadesetu godinu za redom, pod nazivom AV Show Zagreb 2014.

Sajam traje od 24.-26.10., od 10-19 sati,  a broji izlagači će demonstrirati vrhunske stereo i high-end audio proizvode, najnovije i najveće modele Full HD i 4K Ultra HD TV-e, LED projektore, pametne telefone, tablete i sva najnovija čuda tehnologije.

Na sajmu će, u dvorani SPLIT (1. kat) izlagati i tvrtka AVR iz Zagreba, specijalizirana upravo za audio/video rješenja, za poslovne prostore, urede ali i dom.

AVR (Audio Video rješenja) uspješno posluje već više od 12 godina,  te će na sajmu svim posjetiteljima ponuditi stručne savjete oko izbora najadekvatnije opreme. "Naš recept za uspješno poslovanje jest upravo visoka razina stručnosti, ali i veliko iskustvo koje smo stekli godinama rada. Svim posjetiteljima ćemo biti apsolutno na raspolaganju sa savjetima i preporukama, bilo da imaju potrebu opremiti ured ili poslovni prostor multimedijalnom i prezentacijskom opremom, ili pak žele kućni audio video sustav.

Ponuditi ćemo im kompletno rješenje – od pomoći pri odabiru odgovarajuće opreme do montaže i spajanja opreme, ali i edukacije za korištenje. Naš široki asortiman uključuje robu najoptimalinijeg omjera cijene i kvalitete – odlične poslovne i home cinema Optoma projektore, projekcijska platna, pojačala, zvučnike, mikrofone, videokonferencijske sustave, interaktivne ploče i sličnu opremu, a iza sebe imamo godine iskustva i u projektiranju sustava, kao i profesionalnom najmu kompletnog asortimana" poručili su iz tvrtke AVR

 

 

 

New Report

Close