Adriatic Cruise – nova odredišta s ‘morske strane’

Autor: Sponzorirani članak , 12. svibanj 2016. u 09:38
Foto: Press

Ona je lijepa, raskošna i romantična, dugačka je 46 metara, a široka gotovo 9 i trenutačno je najsjajnija zvijezda na Jadranu. Njezino ime je Romantic Star. Nema tog broda ni putnika koji se neće okrenuti za ovom čudesnom jahtom s 5 zvjezdica, stoga ne čudi da su u ovom segmentu Atlasove ponude – luksuzna krstarenja Jadranom u stalnom rastu.

 

Rastu i ljetne temperature, što znači da je odmor na lijepom plavom Jadranu pred vratima. Na ovoj ljepotici sva vrata koja otvorite pružit će pogled na neki novi otok, neku novu luku i prizore koji opuštaju duh i tijelo u pravom smislu riječi. Biti ili ne biti hedonist na ovome brodu uistinu je retoričko pitanje.

 

A kakav bi to hedonizam bio bez vrhunske gastronomske ponude. Osim ljetnog povjetarca i buđenja uz zvukove galebova, na ovome brodu imate priliku uživati i u tipičnoj dalmatinskoj kuhinji koja će zadovoljit i ona najzahtjevnija nepca. Svježa riba, školjke i ostale delicije uz mirise mora, ružmarina i maslinovog ulja, razlog su više za odabir ovakve vrste ljetovanja, gdje zapravo hotel putuje s putnikom.

 

I upravo kada pomislite da bolje od ovoga ne može, oduševit će vas i udobnost kabina koje su opremljene prema posljednjim svjetskim standardima, uključujući klima uređaje, LCD TV, Wi-Fi, sef, alarm, interni komunikacijski sustav koji povezuje kabine s barom, kupaonice opremljene umivaonikom, tuš kabinom, toaletom, sušilom za kosu, papučama, ogrtačima te putnim kozmetičkim paketom. Sve kabine su također zvučno izolirane što gostima omogućuje neometano uživanje u krstarenju.

 

Dovoljno je samo nekoliko ljetnih majica, sunčane naočale, kupaći kostim i ova morska avantura može početi. Na raspolaganju su vam rute s polascima iz Zadra ili Dubrovnika, a uključuju najljepše dalmatinske dragulje poput Korčule, Hvara, Visa, Brača i Mljeta, uz obilaske brojnih znamenitosti i široke ponude Atlasovih izleta. Već u ovoj sezoni ovaj brod će ugostiti preko 600 putnika, a 95% ih je s prekomorskih tržišta – Australije, Kanade i SAD-a.

 

Ovakav način putovanja idealan je odabir za sve dobne skupine, posebice parove i obitelji s djecom, te sve one koji vole stalno biti u pokretu i istraživati nova odredišta s „morske strane“. Kako bi sve proteklo u idealnom ozračju i uz što veću komociju, ovakva krstarenja uključuju i transfere do zračne luke, svakodnevni doručak i ručak, večeru uz živu glazbu i kapetanovu zdravicu, vino, pivo i bezalkoholna pića, te stručnog cruise menadžera koji je u cijelosti na raspolaganju svim gostima.

 

Priželjkujete odmor na kojem ćete se opustiti, u potpunosti približiti netaknutoj prirodi i posjetiti više destinacija, a sve to bez odricanja od komfora? Krstarenje jadranskim otocima pravi je odabir, a nađete li se na palubi ove ploveće oaze, ubrzo ćete doći do zaključka što znači stvarno uživati u životu.

 

Krenite ususret vjetru i novim avanturama, a više informacija potražite na www.atlas.hr, ili pozivom  na besplatan broj telefona: 0800 99 98.

 

 

New Report

Close