30% popusta za Valentinovo na dijamante i nakit po želji

Autor: Poslovni.hr , 11. veljača 2016. u 08:52
Foto: Zlatarna Dodić

Valentinovo – blagdan ljubavi koji nikog ne ostavlja ravnodušnim svojom pojavnosti, širenjem pozitivne energije i značenjem za zaljubljene.

Većina žena tradicionalnih je svjetonazora kad se radi o Valentinovu i iako svom odabraniku ne odaju dojam da očekuju nešto značajno, potajno se nadaju zlatnom nakitu. Zadnjih par godina u svijetu je sve prisutniji i trend u kojem žene kupuju nakit s dijamantima – sebi samima.

Valentinovo – blagdan ljubavi koji nikog ne ostavlja ravnodušnim svojom pojavnosti, širenjem pozitivne energije i značenjem za zaljubljene. Promatrajući parove koji šetaju gradom, može se zamijetiti da muškarci razmišljaju čime bi mogli iznenaditi svoju izabranicu, a žene suptilnim pogledima prema zlatarnicama ukazuju na svoje skrivene želje.

Naši stari svojim odabranicama su poklanjali zlatne dukate koje su one ušivale u narodne nošnje i njihovom količinom pokazivale drugima koliko su voljene. Danas je trend kupnja zlatnog nakita izrađenog prema želji. Prstenje i naušnice s nezaobilaznim dijamantima ili narukvice i lančići s privjescima od posebnog značenja dragoj osobi ovogodišnji su must-have.

Zlatarna Dodić i Dodić Diamonds za sve čitatelje pripremili su 30% popusta za Valentinovo na sve vrste zlatnog nakita i dijamanata. Sve informacije o izradi nakita prema želji možete dobiti u poslovnicama Zlatarni Dodić u Ilici 46 u samom centru Zagreba, Dubravi 2 ili slanjem skice željenog nakita na e-mail: info@zlatarna-dodic.hr. Popust možete ostvariti od 9.-21.02.2016.

Za odabir nakita s dijamantima, Dodić Diamonds u Ilici 46 vam je osigurao i poseban intimni prostor gdje možete bez stresa ili vremenskog ograničenja sa specijaliziranim stručnjakom za dijamante odabrati pravi karakter kamena za Vašu odabranicu.

Iznenadite svoju partnericu nakitom izrađenim samo za nju i uživajte u romantičnim trenucima koje Vam pruža taj emotivni dan.

Zlatarnu Dodić možete posjetiti i na web stranicama www.zlatarna-dodic.hr ili facebook stranici.

A tko je dobitnik prekrasnog prstena s dijamantom?

U subotu, 6. veljače, održan je izbor dobitnika nagradnog natječaja „Osvoji prsten s dijamantom vrijedan preko 15 000 kn“, završenog 15. siječnja ove godine.

Prema odabiru stručnog žirija Zlatarne Dodić, sretna dobitnica je Lana Herceg.

„Ovom prilikom želimo se zahvaliti svima koji su se prijavili na naš nagradni natječaj, na njihovoj pažnji i trudu u ispunjavanju zahtjevnih odgovora. Trudit ćemo se i dalje svakodnevno unaprjeđivati i biti mjesto gdje ćete uvijek moći dobiti nakit čija izrada prati najnovije tehnološke trendove, a usluga je potpuno individualizirana svakom pojedinom kupcu. Vaši najemotivniji trenuci naša su najveća odgovornost.“ – kaže Filip Dodić, specijalizirani stručnjak za dijamante.

Komentirajte prvi

New Report

Close