Ekipa iz Amazona stiže u Zagreb: Krajem lipnja organiziraju razgovore za atraktivne poslove

Autor: Poslovni.hr , 05. lipanj 2017. u 14:04
FOTO: Reuters

Najveća svjetska internetska trgovina – tvrtka Amazon organizira razgovore s potencijalnim kandidatima za atraktivne poslove. Sve će biti upriličeno u Zagrebu u tjednu od 26. lipnja.

Kako su objavili cilj im je razgovarati s kandidatima za  pozicije Software Development Engineers i Software Development Managers u uredima Amazona u Madridu i Vancouveru.

Detalje o tome koje su kvalifikacije potrebne za ova radna mjesta te gdje se možete prijaviti pročitajte OVDJE. 

Komentari (2)
Pogledajte sve

Vancouver je nevjerojatno skup grad. Ako nemozes dobiti 80000 dollara godisnje place bit ces u minusu. Ili ces zivjeti u losem i opsanom kvartu. Moja preporuka svima koji apliciraju za ovaj posao je da dobro procijene troskove zivota u mjestu gdje ce raditi. I da gledaju troskove zivota u kvartovima koji nisu opasni za zivot.

Inace neki dan sam kupovao cipele u lokalnoj trgovini (Mark’s) i usporedim sa cijenam na Amazonu. Cijene su iste.. Postoji masa webshopova i fizickih prodavnica koji su povoljniji od Amazona.

Super prilika. Javit će se jedno 10000 ljudi i ako imaš sreće izabrat će tebe. Ali ako imaš toliko sreće dobit ćeš i na lotu milijun eura.

New Report

Close