Zlatko Dalić postao ambasador BMW-a u Hrvatskoj

Autor: Promo , 24. rujan 2018. u 14:54
Foto: Promo

Ključ sportske limuzine zasluženo u ruke izbornika hrvatske nogometne reprezentacije.

Potaknuti izvrsnim uspjehom i rezultatima koje je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije sa svojim timom ostvario na globalnoj razini, tvrtka Tomić & Co. odabrala je Zlatka Dalića za ambasadora BMW brenda.

Zlatko Dalić uživat će u najnovijem BMW-u serije 5, u limuzini poznatijoj pod nazivom „Poslovni sportaš“. Riječ je o vozilu koje savršeno kombinira cestovnu dinamiku i poslovnu eleganciju, jednako kao što na terenu i izvan njega Zlatko Dalić svakodnevno briljira svojim vještinama i trenerskim umijećem.

Nekoliko je razloga zašto u bogatoj ponudi vozila tvrtke Tomić & Co. upravo BMW serije 5 najbolje opisuje Zlatka Dalića i njegove sportske uspjehe. Pomno odabrani materijali, visoka razina udobnosti i intuitivan radni koncept ustupljenog vozila, hrvatskom izborniku jamčit će opuštena putovanja i vrhunski doživljaj sportske vožnje.

„Cilj misije BMW-a serije 5, utjelovljenja moderne poslovne limuzine, nedvojbeno je postavljanje novih standarda, a upravo je gospodin Dalić svojim predanim radom dokazao da je postavljanje novih standarda itekako moguće“, objasnili su iz Tomić & Co.

Ljubav prema kvalitetnom dizajnu i istančani modni izričaj hrvatskog nogometnog izbornika, za vrijeme svjetskog prvenstva uočili su mnogi inozemni mediji. Nova BMW Petica savršeno je kompatibilan partner i na tom terenu ali i u dostupnosti najnovijih tehnologija za što bolje performanse.

New Report

Close