Želite studirati, ali nemate vremena? Upišite Veleučilište po mjeri studenta uz sustav učenja na daljinu ‘Baltazar’

Autor: Promo , 29. lipanj 2018. u 08:00
FOTO: Press

Kako bi u potpunosti postalo Veleučilište po mjeri studenta, Veleučilište Baltazar Zaprešić ove godine upisuje sve zainteresirane studente na studij i studijske programe koji će se odvijati online.

Online studijski oblik obrazovanja u digitalnom okruženju sinonim je za nov, moderan i kvalitetan način obrazovanja uz pomoć informacijsko – komunikacijske tehnologije. Temelji se na kombinaciji klasičnog oblika nastave i nastave koja se odvija u digitalnom okruženju kroz sustav učenja na daljinu ‘Baltazar’, a za koje je Nacionalno vijeće za znanost, visoko obrazovanje i tehnološki razvoj Veleučilištu dodijelilo dopusnicu. Tako će izvanredni studenti koji se prilikom upisa u akademsku godinu 2018./2019. opredijele za bilo koja od 3 usmjerenja trogodišnjeg Preddiplomskog stručnog studija Poslovanje i upravljanje: Poslovna ekonomija i financije, Menadžment u kulturi ili Menadžment uredskog poslovanja, ili za dvogodišnji specijalistički diplomski stručni studij Menadžment javnog sektora, studirati prema standardima modernog online studija.

Za studente to konkretno znači da će svoj studij moći prilagoditi svojim poslovnim i privatnim obvezama jer će shodno njima, kombinirati klasičan oblik nastave s online nastavom kroz sustav učenja na daljinu. Studenti koji upišu online oblik studiranja pohađat će svaki kolegij u omjeru 50 % klasičnog oblika nastave (predavanja u dvorani), te 50 % u online okruženju sustava učenja na daljinu. Od 50 % klasičnih predavanja izvanredni studenti fizički su obvezni prisustvovati na 60 % predavanja u Zaprešiću za sva studijska usmjerenja studija Poslovanje i upravljanje, ili u Zagrebu za sva predavanja studija Menadžment javnog sektora. Osim Zagreba i Zaprešića, studenti će usmene ispite moći odraditi i u Baltazar centrima u Osijeku i Biogradu na Moru.

Više nema prepreke za studiranjem!

Online i klasičan oblik nastave se osim prilagodbe izvanrednim studentima ne razlikuje od klasičnog oblika nastave tako je školarina, sva prava, obveze i status studenata izjednačen. Ishodi učenja za online studijski program (kao i za svaki kolegij zasebno), potpuno su jednaki kao i u klasičnom studijskom programu, kao i diploma koja je stečena online studijem.

Veleučilište Baltazar Zaprešić je svojim studentima uz najpovoljniju školarinu osiguralo i dodatnu podršku studiranju, od tutora koji se brinu za studente, do online studija koji počinje već s online razredbenim ispitom za sve buduće studente koji nemaju položenu državnu maturu.

Javite se našem Baltazar timu s povjerenjem na e-mail adresu: info@bak.hr, a preko društvenih mreža Veleučilišta upoznajte ugodan svijet studiranja na Baltazaru. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme preko online prijavnice na web stranici www.bak.hr i vidimo se 19. 7. na upisima!

New Report

Close