Želite privući i zadržati svoje najbolje zaposlenike?

Autor: Poslovni.hr , 10. rujan 2018. u 08:59
Foto: promo

Većina stručnjaka za ljudske potencijale ili, kako ih se skraćeno naziva, HR-ovaca slaže se kako je danas na tržištu rada veliki broj kandidata, no mali broj kvalitetnih i vrhunskih potencijalnih zaposlenika.

Većina stručnjaka za ljudske potencijale ili, kako ih se skraćeno naziva, HR-ovaca slaže se kako je danas na tržištu rada veliki broj kandidata, no mali broj kvalitetnih i vrhunskih potencijalnih zaposlenika. Dodatno, ako ih i ima za pojedine pozicije, i konkurentske tvrtke se za njih najvjerojatnije bore tako da je danas postalo teško privući poželjne zaposlenike. Također, fokus u privlačenju kandidata sve se više seli s tzv. aktivnih tragača za poslom na one pasivne koji možda u određenom trenutku ne traže posao, ali su radi boljih uvjeta spremni promijeniti trenutačni posao. Međutim, pozicionirati se u svijesti potencijalnih zaposlenika kao poželjan poslodavac nije nimalo lak proces tako da se sve više važnosti pridaje edukaciji iz područja upravljanja ljudskim potencijalima.

Mirakul Edukacijski centar u listopadu kreće s edukacijom 11. generacije budućih stručnjaka za ljudske potencijale koji će u okviru HR Akademije imati prilike učiti od stručnjaka iz Vipneta, Valamara, IN2, Splitske banke, Ernst & Younga, Biovege, Tiska, RIT Croatia, Compinga, Roche-a i Meraklisa. Vrhunski predavači s bogatim iskustvom će sustavnim pristupom, iskustvenim učenjem i primjerima (ne)dobrih praksi pomoći polaznicima steći znanja i vještine za kvalitetno upravljanje ljudskim potencijalima. U nastavku donosimo pregled programa po modulima:

MODUL I (5. listopada 2018.)
Business & HR Strategy – Strateški menadžment ljudskih potencijala

MODUL II (19. listopada 2018.)
Agile HR – Digital innovation of HR Selection, Recruitment & Training – Digitalna inovacija u selekciji, regrutiranju i razvoju zaposlenika

MODUL III (9. studenoga 2018.)
Performance consulting – Job Evaluation, Appraisal, Promotion & Transfers – Praćenje radne uspješnosti, procjena posla, promocija i transferi

MODUL IV (23. studenoga 2018.)
Employee Experience – Successfully Managing & Retaining Talent – Uspješno upravljanje i zadržavanje talenta

MODUL V (14. prosinca 2018.)
Reward Management Systems – Organizacijski sustavi motiviranja i nagrađivanja

MODUL VI (18. siječnja 2019.)
Real time HR, Effectively using HR analytics & Metrics HR analitika i metrika – Znamo li vrijednost kojom HR doprinosi businessu?

MODUL VII (25. siječnja 2018.)
Generation management – Upravljanje međugeneracijskim razlikama na radnom mjestu

Sve dodatne informacije o programu, predavačima i uvjetima upisa mogu se pronaći na web stranici www.mirakul.hr/akademija/hr-akademija ili na email edukacija@mirakul.hr.

Komentirajte prvi

New Report

Close