Želimo gledateljima ponuditi još kvalitetniji informativni program

Autor: Promo , 18. prosinac 2018. u 12:56
Foto: promo

Prošla godina bila je mnogočemu rekordna godina za informativnu redakciju Mreže TV.

U protekloj godini informativna redakcija Mreže TV bila je zaposlenija nego ikad, više od 20 novinarskih ekipa iz redakcija u Zagrebu Splitu, Bjelovaru, Sisku, Zadru, Kutini i Krapini proizvelo je više od 10.000 minuta odnosno više od 170 sati emitiranih priloga, intervjua i emisija o radu i djelovanju jedinica lokalne i regionalne samouprave u Hrvatskoj. Uživo smo prenosili sjednice gradskih vijeća, promovirali lokalne turističke manifestacije i destinacije, brojne priredbe i ostala društvena zbivanja.

Posvećenost lokalnoj zajednici

Novinari informativne redakcije Mreže TV u prošloj su godini napravili više od 160 intervjua i preko 120 priloga o temama važnim za lokalnu zajednicu. Proizveli smo i emitirali više od 150 polusatnih emisija u kojima smo ugostili čelnike lokalne i regionalne samouprave, podupirali aktivnosti lokalnih udruga, sportskih saveza i akcijskih grupa. Mreža TV u svom programu nastoji osigurati medijski prostor svim članovima zajednice da iznesu ostvarene rezultate u svojim općinama, gradovima i županijama te da najave planove i aktivnosti kojima će dodatno unaprijediti kvalitetu života u zajednici.

Za potrebe vijesti smo s područja naše koncesije tijekom prošle godine izradili više od 2.000 priloga odnosno više od 4.000 minuta programa, te preko 1.000 posebnih priloga za potrebe ostalog informativnog programa.

Planovi za 2019. godinu

Mreža TV i dalje će kroz Vijesti i informative emisije promovirati aktivnosti na razini lokalne i regionalne samouprave i pratiti njihov doprinos zajednici.

Program Mreže TV u 2019. godini bit će usmjeren na još veće praćenje i izvještavanje o svim političkim, društvenim, kulturnim, turističkim događanjima na području naše koncesije.

Mreža TV jest i bit će centralno mjesto za sva relevantna zbivanja i događaje koji su iznimno važni za život lokalne zajednice u Republici Hrvatskoj, vodeći se najvišim etičkim standardima i pravilima struke u kvalitetnom i pravovremenom izvještavanju u službi svojih gledatelja i u suradnji s jedinicama lokalne i regionalne samouprave.

Vijesti Mreže TV pratite svaki dan od ponedjeljka do subote točno u 18:00 sati.

New Report

Close