Zapečena tjestenina s rajčicom i tunom

Foto: press Foto: press

Osim s tunom, jelo možete pripremiti i s EVA Skuša filetima u maslinovu ulju, što će obogatiti nutritivnu vrijednost jela.

(za 3 osobe)

1 Fant mješavina za zapecenu tjesteninu s rajcicom i tunom 
250 g tjestenine Fusilli Zlato polje 
110 g Eva tune u vlastitom soku 
100 g Kukuruza šecerca Podravka 
100 g vrhnja za kuhanje

1. Sadržaj vrećice Fanta isipajte u 800 ml vode i 100 ml vrhnja.
2. Lagano miješajući zagrijavajte dok umak ne zakipi pa kuhajte 1 minutu.
3. U posudu za pečenje usipajte nekuhanu tjesteninu, dodajte ocijeđenu tunu i kukuruz šećerac.
4. Prelijte pripremljenim umakom i lagano promiješajte.
5. Pecite 30-ak minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C.

Savjet: Osim s tunom, jelo možete pripremiti i s EVA Skuša filetima u maslinovu ulju, što će obogatiti nutritivnu vrijednost jela.
Vrijeme pripreme: 40 minuta.
Zahtjevnost: Jednostavno

Izvor: Coolinarka.com

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve