Win-win suradnja Autohellas Hertz & Alphabet – dvije velike grupacije udružuju snage

Autor: Promo , 21. prosinac 2018. u 08:59
Foto: Getty Images

Autohellas Hertz, vodeća tvrtka u području operativnog leasinga na grčkom tržištu, sklopila je strateško partnerstvo s Alfabetom, ekskluzivnim partnerom u Grčkoj, Cipru, Bugarskoj i Hrvatskoj.

Anterra d.o.o. / Hertz Hrvatska, članica Autohellas Grupe pozdravlja dolazak Alphabeta na tržištu Hrvatske, čime Alphabet povećava svoju dominantnu poziciju u dugoročnom najmu vozila.

Autohellas Hertz, vodeća tvrtka u području operativnog leasinga na grčkom tržištu, sklopila je strateško partnerstvo s Alfabetom, ekskluzivnim partnerom u Grčkoj, Cipru, Bugarskoj i Hrvatskoj. Alphabet je prisutan u 28 zemalja širom svijeta i jedna je od najvećih svjetskih leasing kompanija. Ova suradnja vrijedan je dodatak portfelju Autohellas Hertz jer otvara pristup međunarodnim tržištima.

Alphabet, prepoznajući Autohellasov know-how i prisustvo nositelja Hertz franšize u 8 zemalja, objavio je ovu ekskluzivnu suradnju. Suradnja omogućava Alphabetu pristup rastućem tržištu Balkana i Cipra, dok u isto vrijeme međunarodnoj klijenteli jamči kompatibilne proizvode i održavanja s Autohellas Hertz garancijom.

Vodeća Leasing kompanija na svjetskom tržištu

Alphabet sa svojim sjedištem u Munchenu, Njemačka, danas je prisutan u 28 zemalja. Osnovan je 1997. kao dio BMW grupacije i raspolaže velikim međunarodnim iskustvom u korporativnom upravljanju flotom vozila i leasingu. Njegov portfelj uključuje usluge savjetovanja, financiranje i pametno upravljanje proizvodima i uslugama za korporativne flote. Alphabet u potpunosti prilagođava svoje proizvode potrebama i zahtjevima kupaca. Danas upravlja portfeljem od preko 680.000 automobila u leasingu, te lakih komercijalnih vozila svih marki, čime zauzima četvrtu poziciju globalnog tržišta.

Autohellas Hertz, tvrtka s višegodišnjim iskustvom u području operativnog leasinga, jedina je tvrtka s modernim ‘one stop shops’ servisima za održavanje i popravak vozila.

“Udruživanje snaga, kako bismo pružili najbolja mobility rješenja međunarodnim korporativnim klijentima, logičan je, i budućnošću orijentiran korak za Autohellas“, izjavio je Dimitrios Mangioros, direktor Autohellas, SA.

Richard Schooling, direktor prodaje Alphabet International slaže se da se: “Autohellasov holistički servisni pristup kombiniranja klasičnog leasinga s ekspertizom radionice, dobro se nadopunjuje s misijom Alphabeta, kako bi se kupcima garantiralo zadovoljstvo i tvrtkama pomoglo postići zadane ciljeve uvođenjem odgovarajućih proizvoda i usluga.“

New Report

Close