Vrhunski pametni telefon koji ne pristaje na kompromise

Autor: Poslovni.hr , 09. kolovoz 2017. u 10:19
HTC U11 zvuk

Ukoliko volite tehnologiju i gadgete, vjerojatno se sjećate prošlogodišnjeg HTC-a 10 koji je postigao ogroman uspjeh. Nedavno je stigao i njegov direktni nasljednik HTC U11, od kojeg se očekuje još više. Čini se da je na dobrom putu – već je prikupio najbolje ocjene u svim kategorijama.

Nije moguće u jednom tekstu napisati sve prednosti ovog telefona, tako da ćemo izdvojiti ono što nam se čini najzanimljivijim.

Novi dizajn koji će vas oduševiti

Najveću promjenu HTC je napravio u dizajnu. Odmak od robusnog aluminijskog kućišta ka staklenome koje jako lijepo presijava boje, čini se kao pun pogodak.

Mobitel s najboljom kamerom na svijetu

Nije tajna kako je kamera jedan od najvažnijih dijelova svakog pametnog telefona. Kamera HTC-a U11 zauzela je prvo mjesto po kvaliteti u svijetu, prema kriterijima industrijskog autoriteta DxO Marka. To znači da osigurava kvalitetu fotografija na najvišem nivou u svim situacijama.

Ali nije zajamčena samo kvaliteta fotografija, već i kvaliteta videa, koji imaju jednako dobar dinamički raspon kao i snimljene fotografije. Videi su prepuni detalja, a prikaz boja je nevjerojatno realan. HTC U11 ima i četiri mikrofona koji pomažu pri snimanju videa. Kada zumirate, automatski će se pojačati zvuk sa mjesta kojeg snimate. Ovo će se posebno svidjeti ljubiteljima koncerata.

Najmoćniji zvuk do sada

HTC U11 dizajniran je tako da cijelo kućište bude jedna rezonantna kutija. Ima jačinu zvuka veću za 100%, te poboljšanje u dinamičkom rasponu za čak 150% u odnosu na prethodnika. Uz telefon ćete dobiti i i najbolje slušalice koje se mogu dobiti uz jedan pametni telefon. Njihova sposobnost smanjenja šuma i pozadinske buke je takva da ćete, slušajući glazbu ili razgovarajući putem slušalica, imati osjećaj kao da se nalazite u izoliranoj sobi.

Ukoliko želite vrhunski pametni telefon koji je 'faca' u svim kategorijama, možda je HTC U11 pravo rješenje za vas. Više informacija o njemu potražite OVDJE.

Komentirajte prvi

New Report

Close