Vrhunski catering u blagdanskom okruženju

Autor: Promo , 12. studeni 2019. u 11:05
Foto: PR

Zvona catering priprema ukusan i atraktivan catering prema najvišim standardima i čini svaki božićni domjenak još zabavnijim.

Blagdansko vrijeme sve je bliže, a s njim i tradicionalni božićni domjenci kojima se slavi kraj uspješne poslovne godine u mnogim poduzećima.

Jedna od najvažnijih stavki je organizacija ukusne hrane, koja je nerijetko centar okupljanja uzvanika. Svi pamte ukusnu hranu na domjencima, zato je važno da angažirate visokokvalitetan i iskusan catering.

Zvona catering priprema ukusan i atraktivan catering prema najvišim standardima i čini svaki božićni domjenak još zabavnijim.

Bogata ponuda finger fooda, narezaka uz razne sireve, toplih jela, slastica, tacosa, nachosa, zdravih grickalica i pića upotpunit će svaki božićni domjenak. Svaki vaš zahtjev, bio on neobičan ili jednostavan ispunit će kreativnim menu-em i načinom serviranja.

Na stolu će se naći jela i deserti u čašicama, na štapićima, u neobičnim žlicama i bowl food, a pripremaju i show cooking s raznim cornerima – carving corner, cheese & wine corner, pasta & rissotto corner, BBQ cornerburger i tacos corner i sl.

Bilo da su vaši uzvanici vegetarijanci, vegani ili pak više vole mesne specijalitete ponudit će rješenje za sve.

Rezervirajte svoj catering za božićni domjenak ovdje.

New Report

Close