Vlastiti posao rijetko znači i više vremena za sebe i bližnje. Ali evo kako to riješiti

Autor: Sponzorirani članak , 14. prosinac 2015. u 07:25
Erste banka pomaže poduzetnicima da vrate velik dio vremena koji im je dosad odlazio na odlazak u poslovnicu, čekanje u redu i obavljanje nužnih financijskih transakcija/Thinkstock

Erste banka, međutim, pomaže poduzetnicima da vrate velik dio vremena koji im je dosad odlazio na odlazak u poslovnicu, čekanje u redu i obavljanje nužnih financijskih transakcija.

Sve veći broj ljudi sanja o pokretanju vlastitog posla. Bavljenje onim što želimo, fleksibilni radni sati, odgovaranje samome sebi, veća sloboda i prostor za posvećivanje hobijima, obitelji, putovanjima… Sve su to razlozi za porast samozapošljavanja pa tako devet od 10 poduzeća u Hrvatskoj otpada na mikropoduzetnike, odnosno poduzeća s do 10 zaposlenih. U stvarnosti je, međutim, slika nešto drukčija. Često tek po kretanju u posao poduzetnik uvidi koliki dio vremena, truda i energije mora izdvojiti na administrativni dio svoga poslovanja. Stoga i ne čude rezultati statistika da vlasnici poduzeća u prosjeku rade 52 sata, šest dana u tjednu. Daleko od idealizirane slike o slobodnome vremenu koja ih je potaknula na odlazak u samostalne vode. 

Erste banka, međutim, pomaže poduzetnicima da vrate velik dio vremena koji im je dosad odlazio na odlazak u poslovnicu, čekanje u redu i obavljanje nužnih financijskih transakcija. Uvođenjem usluge mobilnog bankarstva – mBankinga – za poslovne korisnike, poduzetnici odsada mogu sa svog pametnog uređaja pratiti stanje i aktivnosti po svojim računima, plaćati fakture dvosekundnom brzinom zahvaljujući opciji "Slikaj i plati" te potpisivati naloge i datoteke koje je zadao računovođa. Bez odlaska u banku, bez prikovanosti uz uredsko računalo, uz uštedu vremena i novca. Radni je dan poduzetnika dinamičan je, brz i učinkovit, bez definiranog radnog vremena, a sad je tome prilagođeno i njegovo financijsko poslovanje. 

Možda je napokon trenutak za planiranje onog davno željenog odmora.

New Report

Close