Više od 35 tisuća poduzetnika odabralo HEP opskrbu

Autor: Sponzorirani članak , 30. listopad 2013. u 13:37
.

HEP Opskrba, članica HEP grupe, prvi je izbor najvećih industrijskih kupaca.

HEP Opskrba, članica HEP grupe, prvi je izbor najvećih industrijskih kupaca, što potvrđuje brojka od 35 tisuća kupaca kategorije poduzetništvo, među kojima su i Messer, Vetropack, Drvenjača, INA, CEMEX, Podravka i drugi veliki potrošači, koji su ujedno i najosjetljiviji po pitanju sigurnosti opskrbe i cijene. Iako već pet godina djeluje u sastavu HEP grupe na liberaliziranom tržištu električne energije, HEP Opskrba drži više od 95 posto domaćeg tržišta, a od početka ove godine prisutna je i na tržištu Slovenije. HEP grupa s više od 11 tisuća zaposlenika i vlastitom proizvodnjom, garancija su sigurne opskrbe i neusporedive kvalitete usluge na teritoriju čitave Hrvatske.

Tvrtka je na glasu kao ozbiljan i siguran partner koji, uz to, nudi konkurentne cijene. Poduzetnici joj svakodnevno ukazuju povjerenje jer jamči najbolju ponudu tarifnih modela u skladu s njihovim potrebama uz najpovoljnije rokove i uvjete plaćanja.

Dodatna potvrda pozicije vodećeg domaćeg opskrbljivača električnom energijom jest i nedavno potpisivanje dvogodišnjeg ugovora s Agrokor koncernom, najvećim kupcem električne energije s godišnjom potrošnjom većom od 320 milijuna kWh.

Kako bi bila u korak s vremenom, HEP Opskrba kontinuirano ulaže u razvoj inovativnih projekata. Tako je nastao i razvojni projekt eMobilnosti, čiju osnovu čini ideja da se električna energija iz obnovljivih izvora koristi kao pogonsko gorivo za električna vozila. Izgradnjom mreže punionica za električna vozila, HEP želi zauzeti vodeće mjesto u regiji na području elektromobilnosti i doprinijeti smanjenju emisija CO2. Pozitivan utjecaj na okoliš ima i novi proizvod ZelEn, električna energija dobivena iz obnovljivih izvora. Kupnjom ZelEna tvrtke na svojim proizvodima imaju pravo aplicirati zaštićeni žig, koji garantira da je u poslovanju korištena isključivo zelena energija, a sva prikupljena sredstva HEP će koristiti za financiranje projekata iz područja obnovljivih izvora energije. 

New Report

Close