Sponzorirani članak

Vingdi su spremljeni na vaš Vingd račun

Foto: Vingd Foto: Vingd

Nekima od vas ovo je vjerojatno prvi susret s Vingdom. Upravo ste pročitali nekoliko premium članaka besplatno i sve vam se čini super, ali kroz glavu vam prolaze pitanja poput onoga gdje možete vidjeti koliko imate vingda. Odgovor možete lako pronaći u svom Vingd korisničkom računu.

Posjetite Vingd.com i prijavite se sa svojim podacima. Odmah ćete vidjeti iznos Vingda kojim trenutno raspolažete. Možete provjeriti i sve svoje Vingd transakcije, znači na što ste sve trošili Vingde i gdje ste ih osvajali, kao u pravoj banci.

U vašem se računu nalazi još nagradnih poruka na kojima možete zaraditi vingde, ako vam slučajno zatrebaju. Vidjet ćete također za što sve u ovom trenutku možete iskoristiti vingde. Ako negdje zapnete, javite se na support@vingd.com, rado ćemo pomoći. 

Vaš Vingd

Odgovorite na pitanja i osvojite vingde
Kad poželite provjeriti situaciju vezanu za vingde koje imate, posjetit ćete jednu adresu. Koju?
Nalazite se u pomalo smiješnoj situaciji. Bili ste sigurni da na računu imate gomilu vingda, dovoljno za mjesec dana čitanja članaka na Poslovni.hr, ali sada primjećujete da imate jedva za dva članka. Čini se da se ste nešto pomiješali, ali želite biti mirni i provjeriti o čemu se radi. Jedna od mogućnosti dostupnih dostupnih na vašem Vingd računu će vam pomoći riješiti tu dilemu. O kojoj mogućnosti se radi?
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!