Velika rasprodaja mobitela na mobis.hr

Autor: Promo , 02. ožujak 2018. u 11:13
FOTO: PRESS

Posjeti mobis.hr i otkrij veliku rasprodaju i akcije na mobitele i dodatnu opremu! Ulovi najbolje cijene s najboljom ponudom i nemoj propustiti ovako dobru priliku! Otkrij više od 200 proizvoda koje su poharali minusi!

Krajem veljače 2018. veliki minusi poharali su Hrvatsku, a ni mobis.hr web shop s najboljim izborom mobitela nije ostao pošteđen! Od pametnih telefona i klasičnih mobitela s tipkama do zaštitnih maskica i pametnog nakita, gdje god pogledaš pronaći ćeš samo snižene cijene!

Kupi mobitel po vrhunskoj cijeni!

Kupi Huawei na akciji!

Kupi mobitel po vrhunskoj cijeni!

Mobiteli i pametni telefoni na velikoj akciji i rasprodaji!

Akcija na mobis.hr za pametne telefone i mobitele traje do 23.03.2018., a količine se brzo tope! U akciju su uključene najatraktivnije marke mobilnih uređaja Samsung, Huawei, Google, Nokia, Asus i LG, popularni kineski brand Meizu i nevjerojatno povoljni Alcatel kao i Emporia mobiteli za starije.

LG V30 vrhunski pametni telefon, nevjerojatno velikog zaslona uz 300 kuna nižu cijenu dolazi i s Qualcomm Snapdragon powerbankom, ogromnog kapaciteta i brzim punjenjem.

Čak 400 kuna popusta čeka te na Meizu M5 Note pametnom telefonu i novom Samsung Galaxy A8 modelu!

Dodatna oprema već od 9 kuna!

Uz novi ili stari pametni telefon potrebna je dobra i kvalitetna zaštita. Odaberi između preklopne, silikonske čak i kožne maskice koje te čekaju na mobis.hr uz povoljne cijene već od 9 kuna!

Ako te zima nije spriječila u dobrim i zdravim odlukama, odaberi Bellabeat pametni nakit po sniženim cijenama.

Bellabeat
Kupi i uštedi 100 kuna

Uz najbolje cijene imamo još 5 razloga zašto kupovati na mobis.hr!

Najbolji izbor mobitela

1. Najbolja internetska trgovina

Mobis.hr odabran je za najbolju internetsku trgovinu 2017. godine po izboru najboljih hrvatskih dizajnera i udruge eCommerce Hrvatska, ali i kupaca unutar Shopper's Mind istraživanja čime su zaslužili EMOTA europsku oznaku povjerenja.

Najbolji webshop
Mobis.hr – najbolji webshop 2017

2. Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kuna!

Osigurana je besplatna dostava za sve narudžbe iznad 200 kuna, a paket stiže najčešće u roku od 48 sati. Mobis.hr dostavlja na područje cijele Hrvatske i otoke.

3. Veliki izbor načina plaćanja i beskamatno plaćanje do 24 rate

Narudžbu možeš platiti gotovinom prilikom pouzeća, Paypalom, American Express, Diners, Discover, Visa, MasterCard i Maestro karticama, putem virmana, opće uplatnice ili Internet bankarstva.

Osigurano je i beskamatno plaćanje do 24 rate.

4. Naruči kako ti odgovara! Mobis.hr osigurava ti čak tri načina narudžbe!

Naručiti možeš na tri jednostavna načina putem webshopa u samo par klikova, putem chata na webstranici ili telefonskim putem na broj 01/6188514.

5. Mogućnost povrata u roku od 20 dana!

Kupljeni proizvod stigao je na tvoju adresu, ali ipak to nije to. Umjesto u standardnih 14 dana proizvod u originalnoj ambalaži možeš vratiti nakon čak 20 dana!

Pogledaj sve mobitele na rasprodaji

New Report

Close