Vegeta Natur se vraća na menu

Autor: Promo , 20. srpanj 2018. u 08:48
Foto: Promo

Vegeta Natur sadrži samo morsku sol i prirodne sastojke i savršen je spoj 9 vrsta suncem okupanog povrća te pažljivo odabranih začina koji će vašim jelima dati najfiniji okus prirode.

Neke stvari u životu su dobre jer se dogode samo jednom, a neke su jednostavno predobre da bi se dogodile samo jednom… Punih 10 godina nakon prvog dijela, došlo je vrijeme za ponovno okupljanje – u kina stiže Mamma Mia: Here We Go Again!

Svečanu pretpremijeru film će doživjeti 21.7. u veličanstvenom ambijentu Pulske Arene, na predzadnjem danu ovogodišnjeg Pula Film Festivala, a premijerna prikazivanja ponudit će i nekoliko ljetnih kina, nakon čega će se od 26.7. film redovno prikazivati u kinima diljem zemlje.

U čast tome što je film većim dijelom sniman na Visu, distributer se pobrinuo da u nadolazećem periodu publici ponudi poseban doživljaj ove ljetne bajke. U suradnji s Editusom, Vegeta Natur – nepogrešiv odabir pri kuhanju, omogućila je nepogrešiv, ovoga puta filmski začin. Pod zvjezdanim nebom, u zavjetrini borova, uz miris morske soli u zraku i tekuće osvježenje u ruci, vaše ljetne večeri na moru obilježit će premijerno prikazivanje Mamma Mia: Here We Go Again!

U periodu od 22. do 25. srpnja možete birati između 13 ljetnih pozornica; od Pule i Opatije, preko Raba, Murtera, Splita, Hvara i Brača do Dubrovnika, na kojima ćete u posebnom, prigodnom ozračju moći premijerno pogledati nastavak najpopularnijeg filmskog mjuzikla novijeg doba.

Što imaju zajedničko Vegeta Natur i Mamma Mia?

Vegetu Natur plasirali smo na vaše stolove 2010. – iste godine kad je pjesma švedske pop grupe ABBA „Mamma mia!“ ostvarila 6. mjesto na britanskoj ljestvici. Mjuzikl Mamma Mia! deveta je najduže izvođena predstava na njujorškom Broadwayju, a Vegeta Natur u svojem bogatstvu prirodnih okusa ima baš 9 vrsti povrća. Osim toga – Vegeta Natur je kulinarsko remek-djelo nastalo kao rezultat odlične suradnje povrća, začina i začinskog bilja iz prirode te vrhunske tehnologije, dok je Mamma Mia filmsko remek-djelo i rezultat vrhunske produkcije, tehnologije i talenta.

Vegeta Natur sadrži samo morsku sol i prirodne sastojke i savršen je spoj 9 vrsta suncem okupanog povrća te pažljivo odabranih začina koji će vašim jelima dati najfiniji okus prirode. Kao što se Mamma Mia prirodno uklapa u najrazličitije ukuse filmoljubaca, Vegeta Natur prirodno se slaže sa svim vrstama mesa i povrća, a i vas će, prirodno – inspirirati za nove kulinarske kreacije! Kvalitetna glumačka postava, detaljno razrađena produkcija i dobro vam znane pjesme koje ćete pjevušiti gledajući projekciju, odlike su ovog dugoočekivanog mjuzikla snimanog u Hrvatskoj, dok su čista jadranska sol, uz kurkumu, ljupčac i 9 vrsta povrća, eliminacija pojačivača okusa, aditiva, umjetnih bojila ili okusa ponosite odlike Vegete Natur, također proizvedene u Hrvatskoj.

Ako je film sedma umjetnost, onda se vrhunska kvaliteta Vegete zaslužila zvati osmom. Stoga pustite glazbu u svoja osjetila i prirodu u svoju kuhinju, prepustite se bogatstvu prirodnih okusa i mirisa te krenite u novu filmsko-kulinarsku avanturu!

New Report

Close