Varivo s lećom

Autor: Promo , 17. prosinac 2018. u 08:00
Foto: promo

U ovo varivo mogu se dodati i narezane svježe (ili suhe) gljive.

(za 4 osobe)

100 g Leće Podravka 
1 Fant mješavina za fina variva 
100 g mrkve
100 g korijena celera
150 g Konzerviranog graha Podravka 
2 žlice ulja

1. Leću koju ste prethodno močili nekoliko sati prelijte s 800 ml mlake vode, umiješajte sadržaj vrećice Fanta i zagrijte dok ne zakipi.
2. Dodajte tada na kockice narezanu mrkvu i celer te kuhajte na laganoj vatri dok povrće ne omekša.
3. Potkraj kuhanja umiješajte kuhani grah i ulje, po potrebi dodajte vode, posolite i poslužite.

Savjet: U ovo varivo mogu se dodati i narezane svježe (ili suhe) gljive.
Vrijeme pripreme: 40 minuta.
Zahtjevnost: Jednostavno

Izvor: Coolinarka.com

New Report

Close