Kako uštedjet kad vas posao odvede u Budimpeštu

Autor: Sponzorirani članak , 10. studeni 2016. u 11:04
Foto: foto press

Uz ured u Zagrebu sada ured i u Budimpešti

Nakon pola godine uspješnog poslovanja, bee@work poslovni centar dodaje i internacionalnu notu u svoje poslovanje, naime ostvarena je suradnja sa kompanijom iz Mađarske i sada svi koji koriste ured u bee@work poslovnom centru u Zagrebu imaju mogućnost besplatnog korištenja radnog mjesta u 4 poslovna centra u Budimpešti.

Inače, poslovni centar bee@work otvoren je prije pola godine te je jedini poslovni centar takvog tipa na istoku Zagreba. Namijenjen je poduzetnicima koji žele iskoristiti maksimum od svog poslovanja, a samim time i iz svog ureda. Kod ovakvog najma nemate brige oko režija, kupovine namještaja, čišćenja pa čak ni oko uvođenja Interneta. Sve je već organizirano, iznimno profesionalno uređeno te ono što je najvažnije, nemate velikih inicijalnih troškova, a uvjeti najma su iznimno fleksibilni. Ovaj simpatičan i moderno uređen poslovni centar već je ugostio prve poduzetnike koji su iskoristili ljeto za useljenje i pripremu za nove poslovne izazove. Većinom su to hrvatske firme, ali ima i stranca svih profila i branši. S obzirom na širu ponudu usluga, novoosnovane firme se sve češće odlučuju za virtualne urede sa kombinacijom poslovne adrese i povremenim korištenjem dvorane za sastanke ili ureda, dok kompanije koje su već stasale običnu uzimaju ured za dvije, tri ili četiri. Većina ih kao glavnu prednost ističe fleksibilnost koju imaju ovakvim najmom i činjenicom da je sve već unaprijed organizirano te se mogu u miru posvetiti svom osnovnom poslovanju. Nema posebnih računa od raznih dobavljača kao što su HEP, vodovod, čistoća, komunalno, tele-operater, servis za čišćenje, održavanje lifta, zaštitarska služba pa čak ni kupnja vode i kave za ured. Sve je organizirano i pokriveno mjesečnom najamninom. Ono što ga čini specifičnim jest što bee@work poslovni centar svojim korisnicima i gostima nudi besplatan parking u podzemnoj garaži tako da štedi vrijeme i smanjuje nervozu oko traženja parkinga, a u svakom trenutku je na raspolaganju besplatna, brza i sigurna internetska veza.

Kad Vas posao odvede u Budimpeštu znate da imate mjesto gdje možete doći i u miru odraditi posao, naime čeka Vas radno mjesto u otvorenom dijelu centra te besplatni wifi. „Poduzetnici koji često putuju u današnje vrijeme ne rezerviraju skupe hotele i luksuzne dvorane za sastanke, ali isto tako ne pristaju da poslove dogovaraju po kafićima i restoranima, tako da su im poslovni centri i njihova kombinacija profesionalnog ureda i ležernog poslovnog kafića idealno rješenje.“, navodi Livija Martinović, voditeljica poslovnog centra bee@work

New Report

Close