Uz METRO “Dan mojeg poslovanja” lakše do novih klijenata i gostiju

Autor: Poslovni.hr , 12. rujan 2017. u 09:59
Foto: promo

Svim poduzetnicima koji se prijave za sudjelovanje u “Danu mojeg poslovanja”, uz digitalnu platformu, METRO će osigurati i dodatnu marketinšku podršku kako bi što veći broj građana iskoristio posebne ponude, upoznao i podržao poslovanje malih i srednjih poduzetnika.

Vlasnici kafića, hotela, restorana, obrta, frizerskih salona – svi mali i srednji poduzetnici u Hrvatskoj mogu se pridružiti Danu mojeg poslovanja i uz podršku METRO-a obilježiti međunarodni dan malih i srednjih poduzetnika koji se slavi 10. listopada 2017. u čak 25 zemalja.

METRO drugu godinu za redom svim poduzetnicima omogućuje da pripreme posebne ponude na internetskoj stranici danmojegposlovanja.hr kojima će privući nove klijente i goste te nagraditi postojeće.

Svim poduzetnicima koji se prijave za sudjelovanje u "Danu mojeg poslovanja", uz digitalnu platformu, METRO će osigurati i dodatnu marketinšku podršku kako bi što veći broj građana iskoristio posebne ponude, upoznao i podržao poslovanje malih i srednjih poduzetnika.

"Dan mojeg poslovanja" METRO je osmislio kako bi, s malim i srednjim poduzetnicima, građanima približio jedinstvene vrijednosti i požrtvovnost samostalnih poduzetnika te kako bi javnosti ukazali na njihovu važnost u ekonomskom razvoju i napretku.

U prvom međunarodnom danu poduzetnika "Dan mojeg poslovanja" koji je obilježen 2016. godine sudjelovalo je više od 20.000 malih i srednjih poduzetnika iz 25 zemalja svijeta kojima se pridružilo više od 500 malih i srednjih poduzetnika iz Hrvatske.

Iskoristite priliku i ove se godine pridružite drugom "Danu mojeg poslovanja" kako biste svoju strast i posvećenost neovisnom poslovanju stavili na kartu Hrvatske. 

Komentirajte prvi

New Report

Close