Uspjeh na tržištu nekretnina: RE/MAX Hrvatska bilježi rast provizije od 47%

Autor: Poslovni.hr , 25. ožujak 2016. u 08:42
Foto: Thinkstock

RE/MAX Hrvatska dio je svjetske franšizne mreže agencija za nekretnine od 2008. i proteklu godinu je završio s velikim uspjehom i zavidnim porastom provizije od 47%.

Jedna od najuspješnijih godina u povijesti RE/MAX Europe je upravo protekla 2015. godina. RE/MAX sa skoro 150 000 transakcija, proda ili iznajmi jednu nekretninu prosječno svakih 7 minuta. RE/MAX Hrvatska dio je svjetske franšizne mreže agencija za nekretnine od 2008. i proteklu godinu je završio s velikim uspjehom i zavidnim porastom provizije od 47%.

“Uz 10.000 nekretnina u sustavu RE/MAX Hrvatska je lider na tržištu Hrvatske u posredovanju nekretninama, a u odnosu na ostale zemlje u kojima je RE/MAX prisutan u regiji, jedini je sustav sa čak 15 franšiznih ureda. RE/MAX Hrvatska je 2015. godinu završio ispunjavajući visoko zadane ciljeve s ostvarenjem rasta provizije od 47%. Zahvaljujući širenju poslovanja i broja franšiznih ureda, porasla je i mogućnost za zapošljavanjem agenata tako da sada RE/MAX Hrvatska ukupno broji gotovo 100 agenata koji se brinu kako bi klijenti dobili najbolji omjer uloženog i dobivenog. “ – izjavio je regionalni direktor za RE/MAX Hrvatska Vladimir Žerjavić.

Franšizna mreža RE/MAX povećava svoju prisutnost u regijama Francuske i ostatku Europe te klijenti mogu sada pronaći više od 1600 RE/MAX ureda u preko 30 zemalja. Ostale najbrže rastuće mreže RE/MAX Europe su u Malti i Luksemburgu s rastom provizija od 50%, nakon čega slijede Izrael (+42%), Italija (+39%) i Španjolska (+38%). S ukupnom provizijom od preko 360 milijuna eura, RE/MAX agenti povećali su tako zaradu za 22% u usporedbi s 2014.

“Protekla godina je bila izuzetna. S neto porastom franšizne mreže od preko 11%, broj agenata sada prelazi 15 000. Predviđamo da će i 2016. biti jednako uspješna jer se tržište otvara i sve više Europljana se seli iz grada u grad te potraga za novim domom postaje sve kompleksnija. Upravo zbog toga RE/MAX agenti imaju ključnu ulogu u pomaganju klijentima u vjerojatno najvećoj financijskoj transakciji koju rade u životu.” – izjavio je Michael Polzler, Managing Director RE/MAX Europe.

Polzler smatra da je za zavidan rast RE/MAX Europe-a zaslužan sve zahtjevniji moderni klijent koji traži kvalitetne usluge kvalificiranih profesionalaca. RE/MAX puno ulaže u treniranje i edukaciju agenata za posredovanje nekretninama ne samo za usavršavanje prodajnih i marketinških tehnika, nego posebno u osiguravanju izvrsnosti usluge za klijenta. Više informacija o RE/MAX Hrvatska na www.remax.hr.

Komentirajte prvi

New Report

Close