U suradnji s Općinom Križ tvrtka Bisnode je dodijelila dva Certifikata najuspješnijim tvrtkama

Autor: Sponzorirani članak , 19. rujan 2016. u 14:53
Foto: Thinkstock

Općina Križ ove je godine po prvi put željela na neki način nagraditi one tvrtke i poslovne subjekte koji svojim poslovanjem mogu služiti kao primjer mnogima. U suradnji s Općinom Križ, ove godine na Svečanoj sjednici Općinskog vijeće, tvrtka Bisnode dodijelila je Certifikate bonitetne izvrsnosti.

Tvrtka Bisnode je dio međunarodne grupe Bisnode AB, najvećeg europskog ponuđača poslovnih i bonitetnih informacija sa sjedištem u Stockholmu. U Hrvatskoj su prisutni kroz svoje portale Poslovna.hr i Boniteti.hr te on-line platformu Winko.com.

Certifikat bonitetne izvrsnosti, kao dokaz uspješnosti u poslovanju, rezultat je složene analize, jedinstvene za sva europska tržišta, a temelji se na analizi godišnjih financijskih izvještaja i predstavlja službenu potvrdu uspješnosti u poslovanju za sljedećih 12 mjeseci.

Cilj dodjele Certifikata bonitetne izvrsnosti  je potaknuti interese društvene i poslovne zajednice za podizanjem povjerenja u poduzetnike te posebno istaknuti one koji predstavljaju pouzdanog i vjerodostojnog partnera svima koji žele poslovati s nisko rizičnim i izvrsnim partnerima.

Predstavnici tvrtke Bisnode zajedno sa Općinskim načelnikom Općine Križ uručiti su Cetifikat bonitetne izvrsnosti Hrvoju Svetini, predstavniku tvrtke DIN, d.o.o. Proizvodnja ostalog namještaja Novoselec i Branimiru Pleši, predstavniku tvrtke “PRO-MED”   Proizvodnja metalnih konstrukcija i njihovih dijelova Novoselec kao tvrtkama koje svojim radom i poslovanjem po svim parametrima zaslužuju spomenuti Certifikat.

 

 

 

 

New Report

Close