U potrazi ste za poslom i ne možete ga naći? Govorite barem jedan strani jezik? Imamo savršeno rješenje za Vas!

Autor: Promo , 27. rujan 2018. u 08:18
Foto: Promo

Učilište Ambitio – program usavršavanja za facilitatora/voditelja u zdravstvenome turizmu.

Vrtoglavi rast ulaganja u područje zdravstvenog turizma u Hrvatskoj za sobom povlači i potražnju osoba s dobrim organizacijskim i komunikacijskim vještinama. Iz Učilišta Ambitio doznajemo da poslodavci žude za djelatnicima koji su poveznica između pacijenta odnosno klijenta i liječnika. Ovaj posao suvremenog doba traži od osobe shvaćanje zdravstvenih usluga kao usluga zbog kojih će se pacijenti odnosno klijenti osjećati ugodnije, ljepše, zadovoljnije odnosno jednom riječju traži od vas da razumijete što znači „well-being“. Jer Hrvatska je savršeno mjesto za ponudu tretmana zbog kojeg će pacijentu ili klijentu porasti standard života uz istovremeno uživanje u prekrasnoj destinaciji.

Mi znamo kako ćete postati pravi operativci!

Područja medicinskog turizma koji podrazumijeva i dentalni, lječilišnog turizma i medicinskog wellnessa, prodaje i marketinga, engleskog i talijanskog jezika, poduzetništva samo su neki od sadržaja u prvom programu ovakve vrste u RH. Program je izradilo Učilište Ambitio u proljeće 2017.g. s ciljem usavršavanja osoba zaposlenih u turističkom i zdravstvenom sektoru ili onih koji žele raditi samostalno poput agenata, facilitatora zdravstvenog turizma. Trenutno na domaćem tržištu ne postoji certificirani stručnjak u zdravstvenome turizmu koji bi mogao u potpunosti samostalno obuhvatiti kompletnu uslugu od organizacije usluge liječenja do smještaja na odabranoj destinaciji i pružanja turističkih usluga.

Moguće je dva načina svladavanja programa

Ciljani program koji nudi Učilište Ambitio moguće je svladavati na 2 načina, ovisno o potrebama korisnika. Kombiniranim izvođenjem nastave on-line putem i u učionici u trajanju od 6 mjeseci tijekom kojeg se svladavaju sve cjeline potrebne za rad u zdravstvenome turizmu uključujući sva područja ili odabirom pojedinačnih modula ovisno o vlastitim potrebama i specifičnom području. Primjerice osoba koja je zaposlena u wellnessu, dentalu, lječilištu ili vodi vlastiti posao može sama odabrati područja u kojima joj nedostaje specifično znanje.

Upis u pojedinačne module:

  • poduzetništvo u zdravstvenom turizmu

  • organizacija poslovanja u zdravstvenom turizmu

  • medicinski aspekti u zdravstvenom turizmu

  • wellness aspekti u zdravstevnom turizmu

  • lječilišni aspekti u zdravstvenom turizmu

  • turistička ponuda na destinaciji

  • komunikacija u zdravstvenom turizmu

  • marketing u zdravstvenom turizmu

  • prodaja u zdravstvenom turizmu

  • informacijske tehnologije u zdravstvenom turizmu

  • pravni propisi i standardi u zdravstevnom turizmu

  • engleski jezik u zdravstvenom turizmu

  • talijanski jezik u zdravstvenom turizmu

Na taj način smo obrazovni program za voditelja u zdravstvenome turizmu, koji Učilište Ambitio nudi kao zaokruženu cjelinu, ponudili podijeljen na 13 zasebnih nastavnih cjelina. Time omogućavamo fleksibilnost i racionalnost polaznicima u izboru obrazovanja prema osobnoj potrebi odnosno potrebama poslodavaca. Prednost ovakvog obrazovanja je optimizacija i ušteda vremena u svladavanju željenih i potrebnih vještina, ali i ekonomičnost u plaćanju vlastitog obrazovanja gdje se plaća samo odabrana cjelina odnosno obrazovni modul. Svladavanje pojedinačnog modula omogućeno je u potpunosti putem e-učenja i ne zahtijeva dolaske u učionicu. Time smo omogućili polaznicima potpunu autonomnost i maksimalnu fleksibilnost. Do sada su ovaj program završile dvije generacije polaznika i u tijeku su upisi u novu generaciju koja s nastavom kreće u listopadu 2018.godine.

Detaljnije informacije o upisu saznajte na http://uciliste-ambitio.hr/zdravstveni-turizam/upisi/, putem tel: 01/4677 802, na e-mail: info@uciliste-ambitio.hr ili posjetite Učilište Ambitio, Kuniščak 1a, Zagreb (Črnomerec).

Poslodavac o našem programu

Kao prvo sama činjenica da u Hrvatskoj postoji program usvršavanja djelatnika u zdravstvenom turizmu vrlo je pozitivna i prema tome smo se rado uključili u program. Što se programa tiče dojmila nas se širina područja obrazovanja u smislu pokrivanja raznih aspekata i vrsta zdravstvenog turizma Budući da je zdravstveni turizam jedna od važnih gospodarskih grana u Zagrebu, a i u cijeloj Hrvatskoj, ovakvi programi doprinose stvaranju novog, specijaliziranog kadra koji može doprinijeti razvoju zdravstvenog turizma, a istovremeno otvoriti sebi mogućnost pronalaska posla u industriji koja svakodnevno raste i napreduje. Simone Birač, Implant centar Martinko


Naša bivša polaznica Petra Galović na novom radnom mjestu
 

New Report

Close