Top predavači na ESASU – Executive Sales Adria Summit

Autor: Promo , 29. kolovoz 2017. u 11:12
FOTO: Promo

Executive Sales Adria Summit održava se u Novigradu, od 18. – 20. listopada 2017. u hotelu Aminess Maestral, 4*.

Sve one koje zanima detaljno stručno usavršavanje alata i sposobnosti u prodaji, napokon će dobiti i pravu priliku za to, i to kroz trodnevni Executive Sales Adria Summit, koji se održava u Novigradu, od 18. – 20. listopada 2017. u hotelu Aminess Maestral, 4*.  Na summitu predavat će najbolji od najboljih, a ovom prilikom upoznat ćemo 6 od 11 predavača. 

Najveća zvijezda summita definitivno je Kevin Abdulrahman. Također je poznat kao čovjek koji inspirira, informira i motivira milijune, te je zbog toga smatran za jednog od najboljih i najznačajnijih motivacijskih govornika današnjice. Potvrda tome leži u rezultatima: njegov rad je preveden na preko 30 jezika, ima preko 35 milijuna pregleda na YouTube kanalu, višestruko je izabiran za najboljeg govornika Azije i Bliskog istoka te je izabran za najboljeg govornika 2017. godine prema web stranici speaking.com. Kevin za sebe kaže da svoj rad i uspjeh ne mjeri satima već stupnjem zadovoljstva svojih klijenata. Stoga Executive Sales Adria Summit predstavlja izvanrednu priliku za prisustvovati predavanju same kreme svjetskog govorništva. 

DOMAĆE ZVIJEZDE PREDAVAČI

Davor Bilman, jedan od najcjenjenijih domaćih predavača, na ESAS summitu govorit će o utjecaju ljudske osobnosti na prodaju. Davorova osnovna pretpostavka je kako različitim osobnostima treba prodavati na različite načine. Ovo psihološki orijentirano prodajno predavanje utemeljeno je na dugogodišnjem iskustvom u prodajnom sektoru auto industrije, gdje je imao priliku upoznati tipove potrošača i najbrže načine za detektiranje kako se kome obratiti.

Igor Belošić stručnjak je B2B poslovanje s ključnim klijentima na međunarodnom tržištu. I skustvo je stekao uz ukupno 20 godina provedenih u konkretnoj, profesionalnoj međunarodnoj prodaji, kao izvršni direktor lokalne podružnice globalne kemijske korporacije u nekoliko zemalja regije.  Igor će biti gost na predavanju Vedrana Sorića, još jednog predavača s međunarodnim iskustvom. Kroz rad u globalnoj tvrtci, na teritoriju istočne Europe, stekao je zavidno iskustvo ponajprije u motivaciji zaposlenika i postizanju vrhunskih performansi. Inače usmjeren na prodajnu distribuciju i strategiju i uvijek usmjeren na unaprijeđenje, Vedran tvrdi kako uspješnost prodaje ovisi većinski o samoj osobi prodavača te da konvencionalna prodaja nije izumrla.

Ana Šimunović je komunikacijska savjetnica, međunarodno certificirana stručnjakinja za odnose s javnošću te trenerica za javni i medijski nastup. Već niz godina glasnogovornica je Pulskog filmskog festivala. Predaje na prvoj hrvatskoj visokoj školi za komunikacijski menadžement Edward Bernays i na veleučilištu VERN. Ana predstavlja pravi primjer inicijative i samopouzdanja na temelju znanja, a osim što je vrhunski predavač uživo, zajedno s Mirelom Španjol Marković kreatorica prve hrvatske online edukacije iz područja javnog nastupanja i poslovnog prezentiranja.

Nešto sasvim drugačije možemo vidjeti na futurističkom predavanju Hajdi Ćenan, stručnjakinje digitalnog marketinga i prodaje, čije poznavanje danas postaje minimalni zahtjev tržišta. Hajdi će nam također objasniti na koji način strojevi mogu olakšati ili otežati poslovanje, mogu li zamijeniti osobu te na koji način.

Prijavom na www.salesadria.com i pregledom ESAS facebook stranice na www.facebook.com/esas2017 može započeti vaš put pretvaranja izazova u prilike te inspiriranja, dijagnosticiranja, istraživanja, unaprijeđivanja i  prezentiranja vaših prodajnih sposobnosti.

 

 

New Report

Close