Tjestenina sa špinatom, sirom i kozicama

Autor: Poslovni.hr , 09. srpanj 2018. u 09:13
Foto: Press

Umjesto kozica možete pripremiti i drugo lagano meso (pečeni filet bijele ribe, pileći file,…)

(za 2 osobe)

1 Talianetta Tjestenina sa špinatom i sirom 
50 ml slatkog vrhnja
2 žlice maslinova ulja
300 g očišćenih kozica
sol
Vegeta Maestro crni papar 

1. Sadržaj vrećice Talianetta tjestenine sa špinatom i sirom uspite u 550 ml tople vode i uz lagano miješanje pustite da zavri.
2. Kuhajte na srednje jakoj vatri 10 minuta uz neprestano miješanje. Pred kraj kuhanja dodajte slatko vrhnje.
3. Na zagrijanom ulju popecite očišćene kozice te ih posolite i pospite paprom.
4. Poslužite tjesteninu u dubljem tanjuru. Preko tijesta stavite kozice i poslužite toplo.

Savjet: Umjesto kozica možete pripremiti i drugo lagano meso (pečeni filet bijele ribe, pileći file,…)
Vrijeme pripreme: 20 minuta.
Zahtjevnost: Jednostavno

Izvor: Coolinarika.com 

Komentirajte prvi

New Report

Close