(za 2 osobe)
1 Talianetta Tjestenina sa špinatom i sirom
50 ml slatkog vrhnja
2 žlice maslinova ulja
300 g očišćenih kozica
sol
Vegeta Maestro crni papar
1. Sadržaj vrećice Talianetta tjestenine sa špinatom i sirom uspite u 550 ml tople vode i uz lagano miješanje pustite da zavri.
2. Kuhajte na srednje jakoj vatri 10 minuta uz neprestano miješanje. Pred kraj kuhanja dodajte slatko vrhnje.
3. Na zagrijanom ulju popecite očišćene kozice te ih posolite i pospite paprom.
4. Poslužite tjesteninu u dubljem tanjuru. Preko tijesta stavite kozice i poslužite toplo.
Savjet: Umjesto kozica možete pripremiti i drugo lagano meso (pečeni filet bijele ribe, pileći file,…)
Vrijeme pripreme: 20 minuta.
Zahtjevnost: Jednostavno
Izvor: Coolinarika.com
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu