Svjetska premijera filma o Marijinim obrocima CHILD 31

Autor: Sponzorirani članak , 19. listopad 2012. u 12:43
.

Marijini obroci Hrvatska, zahvaljujući svojim donatorima i podupirateljima, imaju otvorenih šest školskih kuhinja

Svjetska premijera filma CHILD 31 o djelovanju međunarodnog projekta  za jednostavno rješenje za glad u svijetu „Marijini obroci“, kojega je dio i Hrvatska, održat će se 04. studenog  ove godine širom svijeta. Hrvatska premijera bit će u Zagrebu u dvorani Cineplexxa u Kaptol Centru u 10:30 ujutro. Iskoristite priliku za obiteljsko ili školsko druženje uz dobar i poučan dokumentarac iz kojeg ćete saznati više o životu u najsiromašnijim zemljama svijeta i načinu na koji se problem gladi  može riješiti!
  
Dobrotvorna udruga „Marijini obroci“ dio je međunarodnog projekta Mary's Meals koji u najsiromašnijim zemljama svijeta u školama osigurava svakodnevni topli obrok za djecu. Većini te djece to je ujedno i jedini obrok u danu.  Marijini obroci trenutačno hrane više od 650 000 djece u 16 najsiromašnijih zemalja svijeta. Marijini obroci Hrvatska, zahvaljujući svojim donatorima i podupirateljima, imaju otvorenih šest školskih kuhinja – tri u Malaviju, jednu u Ekvadoru i dvije u Beninu. U njima se trenutno hrani oko 6 500 djece. Mnoga od te djece nisu mogla ići u školu jer su morala tražiti posao ili naći neki drugi način da se prehrane. Topli obrok za njih znači da mogu ne samo preživjeti,već i učiti, napredovati i zajedno sa svojim obiteljima imati nadu u bolju budućnost.  Već sa 75 kuna može se nahraniti jedno dijete u školi tijekom cijele godine.

Donirati se može na žiro račun br. 2360000-1102102666 .
Vaša  djela ljubavi i mali dobrotvorni prilozi mogu spasiti i promjeniti mnoge živote na bolje. Budite i vi dio Marijinih obroka!

www.marysmeals.hr

New Report

Close