Svi važni poslovni kontakti na jednom mjestu

Autor: Promo , 07. svibanj 2019. u 15:15
FOTO: PROMO

Istražujemo, povezujemo, informiramo – poslujte među najuspješnijima uz tiskano izdanje MD KLUBA

Marketinške ciljeve, osim na digitalnim platformama, najplodonosnije je ostvariti oblikovanjem strategija koje će komunicirati sa širom javnosti. A kako uvijek mislimo na naše klijente našu uslugu dopunili smo tiskanim izdanjem poslovnog časopisa, koji je ujedno imenik pravnih osoba. U suradnji s Večernjim listom, predstavljamo Vam MD KLUB, renomirani mjesečnik koji je neophodan svakom poduzetniku.

Kako postići da Vašu tvrtku prepoznaju kao kredibilnog tržišnog sudionika?

Klijenti MD KLUBA, a u suradnji s Večernjim listom, dobivaju pretplatu na tiskano izdanje Večernjeg lista i digitalno izdanje Poslovnog dnevnika, a moguća je i drugačija kombinacija, pri čemu ostvarujete pravo na pretplatu na digitalno izdanje Večernjeg lista i tiskano izdanje Poslovnog dnevnika.

U tiskanom imeniku MD KLUB ostvarit ćete pravo na banner ili promotivni članak koji će biti objavljen u MD KLUBU, a koji će naglasiti tržišnu, profesionalnu i poslovnu vrijednost Vaše tvrtke, obrta ili kojeg drugog tipa poslovne aktivnosti.  

Poslujte uspješno, oglašavajte se na stranicama MD KLUBA

MD KLUB zamišljen je tako da zadovolji sve potrebe modernog hrvatskog tržišta. Kao tiskani mjesečnik, časopis sadrži veliki broj informativnih članaka o gospodarskim prilikama u Hrvatskoj, međusobnom odnosu poduzetništva i šire ekonomske slike, nudi savjete koji će biti korisni pojedinim pružateljima usluga iz domene njihove djelatnosti, a obuhvaća brojne kategorije poslovanja  – od  kvalitetnih frizerskih usluga do arhitektonskih ureda koji projektiraju objekte raznih namjena.

Osim informativnih i edukativnih tekstova, u MD KLUBU nalaze se i poslovni kontakti velikog broja pravnih osoba, što omogućuje lakše povezivanje s klijentima i brže pronalaženje usluge koja Vam je trenutno potrebna.

Najreprezentativniji poslovni subjekti iz raznih polja djelovanja oglašavaju se u MD KLUBU, mjesečniku koji nastoji pružiti izvrsnu uslugu i tako saznati najaktualnije gospodarske smjernice i prepoznati tvrtke koje su ostvarile najveći gospodarski rast u određenom razdoblju.

Usluge MD KLUBA prepoznale su neke od najvećih hrvatskih tvrtki koje su, zahvaljujući ciljanom oglašavanju, ostvarile izvrsne poslovne rezultate te tako rezervirale svoje mjesto među poslovnim subjektima koje očekuje nastavak nizanja sjajnih poslovnih rezultata u njihovom daljnjem radu.

Put do poslovnog uspjeha u suvremenoj ekonomskoj klimi i globalnim političko-ekonomskim okvirima težak je zadatak, no aktivno ulaganje u marketinške aktivnosti i oglašavanje mogu uvelike olakšati proboj na zasićeno tržište koje je sklono konstantnoj fluktuaciji.

Oglašavanje u MD KLUBU i više je nego zadovoljavajuća startna pozicija, koja jasno pokazuje da se investiranje u marketing i oglašivačku industriju u svrhe samopromocije itekako isplati.

 

Budi tamo gdje se kreću najuspješniji – pretplatite se na MD KLUB.

 

Imate pitanja? Kontaktirajte nas!

MD KLUB d.o.o.

Račićeva ulica 9, 10000 Zagreb

TEL: 095/6300-630

OIB: 60656000472

MBS: 081234408

info@md-klub.hr

New Report

Close