Sunčane naočale za vruće ljeto 2018.!

Autor: Promo , 13. lipanj 2018. u 16:44
FOTO: Press

Ljeto samo što nije pokucalo na vrata i već smo počeli uživati na suncu, a pri tome želimo izgledati kulerski i modno!

 Mišljenja da smo da sunčane naočale više nisu samo funkcionalnost, nego, osim što služe kao zaštita, njima je i tako lako izraziti svoj stil i stav! Predstavljamo Vam 5 odličnih brendova kojima će te ovo ljeto izraziti sebe i uživati na suncu, Livison optika Vam daruje 2o% popusta na sve navedene brendove!

Urbani POLICE
Brend kojeg rado nosi i ženska i muška populacija urbanog stila s crtom buntovnika. Police modeli su svojom izuzetnom energijom i suvremenim urbanim duhom utjecali na mnoge sfere, postajući pravi lifestyle brend, odnosno stil života.

Ženstevna i kultna FURLA

Furla je kultni talijanski lifestyle brend s prepoznatljivim zaigranim duhom i konceptom suvremene elegancije. Furla sunčane naočale shvatite poput kultnih ženskih torbica – bezvremenske i zauvijek nosive!

Eleganta i profinjena Carolina Herrera

Brend Carolina Herrera omiljeni je brend prvih dama cijeloga svijeta upravo zbog svoje profinjene i elegantne izvedbe i dizajna. Luksuzni modeli sunčanih naočala donose dašak glamura na ulice Zagreba i ostavljaju bez daha sve zaljubljenice u lijepe stvari.

Mladenački ST!NG
Sting je prvenstveno namijenjem mladim i urbanim osobama koji vole boje, vole šareno! Eksplozija boja izaziva dobro raspoloženje gdje god se pojavili s njima na licu! Sunčane naočale koje pršte od energije!

 

Nove sunčane naočale CONVERSE
I za kraj – vrući novi brend sunčanih naočala CONVERSE! O Converes-u ne treba puno pričati, svi znamo za kultne i starke i obožavamo ih nositi. Od sada svoje cool starke možete uskladiti i sa sunčanim naočalama koje će, iako, decentne,najbolje prikazati tvoj stil!

Zaviri u jednu od Livision optika (http://www.livision-optika.com/)    u Zagrebu, iskoristi popust od 2o% na navedene brendove sunčanih naočala i otkrij svoje ljetno ''JA'' !
Livision optike

New Report

Close