Što se događa kad CEO sretne HR?

Autor: Sponzorirani članak , 08. studeni 2016. u 10:14
Foto: screenshot / youtube

SAP SucessFactors je vodeće rješenje za upravljanje talentima, zapošljavanjem, učenjem, učinkom i nagrađivanjem – što najbolje dokazuje brojka od 27 milijuna krajnjih korisnika.

U zagrebačkom hotelu Westin, 10. studenog održat će se događanje pod nazivom „Organizacijska kultura i poslovni rezultati“, kojem je cilj ukazati na nove trendove u području upravljanjima ljudskim resursima. Detaljan pregled ovog događanja koje se odvija u organizaciji SAP-a možete pronaći ovdje.

Svi znamo kako je cloud tehnologija izazvala revoluciju u poslovanju, a područje upravljanja ljudskim resursima pritom nije iznimka. Jeste li znali kako se HCM (human capital management – upravljanje kapitalom ljudskih resursa) danas ponajviše odvija u oblacima; na taj način se realizira čak 58 posto svih primjena HCM-a. SAP je tome doskočio rješenjem SAP SuccessFactors, kojim se upravlja HR cloud rješenjima maksimalnog opsega i dubine, kako bi se tvrtkama omogućilo povećanje učinkovitosti i usklađenosti, poboljšanje procesa i preoblikovanje načina poslovanja.

Nažalost, čak i u mnogim tvrtkama koje su usvojili rješenja temeljena na oblaku, mnogi procesi vezani uz ljudske resurse još su uvijek administrativne prirode i zahtijevaju velike vremenske i druge resurse. Upravo zato je SAP pokrenuo Inteligentne usluge, set novih mogućnosti u SAP-ovim alatima koji omogućuje personaliziranije i konzistentne mogućnosti za djelatnike, rukovodeće osoblje i djelatnike posvećen ljudskim resursima – a istodobno omogućujući smanjenje troškova u odnosu na klasično rukovođenje ljudskim resursima.

SAP SucessFactors je vodeće rješenje za upravljanje talentima, zapošljavanjem, učenjem, učinkom i nagrađivanjem – što najbolje dokazuje brojka od 27 milijuna krajnjih korisnika. U Hrvatskoj, partner SAP-a na implementaciji tog rješenja – ujedno i partner ovog događanja – jest tvrtka b4b koja ima za cilj pomoći partnerima poboljšati svoje poslovanje i poslovne rezultate, uvođenjem najbolje svjetske poslovne prakse u informatičkoj tehnologiji – SAP sustava – a kako bi se pozicionirali na kvalitetniji način na globalnom i regionalnom tržištu.

Čekate odgovor na pitanje iz naslova: što se dogodilo kad je CEO sreo HR? Nažalost, još vam to ne možemo otkriti. To je, naime, naslov okruglog stola koji će se održati u Westinu u četvrtak, 10. studenog, u sklopu najavljenog događanja. Sudjelovanje na događanju je besplatno uz obaveznu registraciju na SAP HR Agenda stranicama. Vidimo se ondje, i zajedno doznajmo odgovore!

New Report

Close