Steknite znanja i vještine potrebne za polaganje PMP certifikacijskog ispita!

Autor: Poslovni.hr , 21. kolovoz 2017. u 09:08
Foto: press

Predavanja su namijenjena svima koji se vođenjem projekata bave u praksi i žele dostići razinu izvrsnosti dobivanjem Project Management Professional certifikata, kao i onima koji posjeduju certifikat, a radi njegovog zadržavanja moraju obnoviti znanje i prikupiti dovoljan broj novih PDU bodova.

Mirakul Edukacijski centar upisuje treću generaciju polaznika Project management Akademije čijim pohađanjem stječete znanja i vještine potrebne za polaganje certifikacijskog ispita u svrhu stjecanja PMP (Project Management Professional) certifikata. PMP certifikat prepoznat je kao univerzalni standard izvrsnosti u Upravljanju projektima te je danas sve više tražen u organizacijama koje se bave upravljanjem projektima.

Project management Akademija u organizaciji Mirakul Edukacijskog centra započet će s predavanjima 20. rujna 2017. godine i sastoji se od pet modula koji se održavaju u sljedećim terminima:

MODUL 1 (20. rujna 2017.)

Projekt i upravljanje projektom

MODUL 2 (4. listopada 2017.)

Upravljanje vremenom i opsegom projekta

MODUL 3 (25. listopada 2017.)

Upravljanje troškovima i kvalitetom projekta

MODUL 4 (8. studenoga 2017.)

Upravljanje ljudskim resursima, komunikacijom i dionicama projekta

MODUL 5 (22. studenoga 2017.)

Upravljanje projektnim rizicima i nabavom

Predavanja su namijenjena svima koji se vođenjem projekata bave u praksi i žele dostići razinu izvrsnosti dobivanjem Project Management Professional certifikata, kao i onima koji posjeduju certifikat, a radi njegovog zadržavanja moraju obnoviti znanje i prikupiti dovoljan broj novih PDU bodova. Edukacija je namijenjen prvenstveno voditeljima projekata i članovima projektnih timova, ali i svima onima koji se žele upoznati s područjem upravljanja projektima.

Predavanja traju od 20. rujna do 22. studenoga 2017. godine, a sve module moguće je upisati i pojedinačno. više informacija možete pronaći na web stranicama Mirakul Edukacijskog centra Project management Akademija.

Voditeljica programa je mr.sc. Petra Gracin, MBA, PMP.

U tijeku je i poseban AKCIJSKI POPUST OD 15 % za rane prijave i uplate do 31. kolovoza 2017.

Komentirajte prvi

New Report

Close